Chiftelute la cuptor

de SENO in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2011 | 9159 vizualizari

COMENTARII (33)

lia maria 1

08.11.2011, 12:22

as servi si eu vre-o doua, treei

SENO 1

08.11.2011, 18:24

nu-s facute in ulei Onesta dar ca sa te convingi trebuie sa le incerci si tu,te sfatuiesc sa faci si o sa vezi cat de bune sant facute asa,la cuptor iese din ele toata grasimea,chiar daca carnea nu e grasa

SENO 1

08.11.2011, 18:28

ma bucur ca va plac,lia iti dau tot castronul daca vrei,la mine din pacate nu prea au avut succes,sotul meu prefera prajite

liviutza 1

08.11.2011, 21:49

mmm ce bine arata

SENO 1

11.11.2011, 18:21

liviutza vino,tie iti dau si ceva dulce dupa

gaby_gabytza 1

17.11.2011, 09:29

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 21:20

foarte bune

mihaelar63 1

26.02.2018, 13:17

La multi ani !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de cartofi