Chiftelute in sos de rosii cu busuioc

de Lia_ in Vita, 31 Ian 2014 | 5659 vizualizari

COMENTARII (30)

Alexandra Burz 1

31.01.2014, 21:04

Mitinita 1

31.01.2014, 21:08

ce fain :=bd

RuxyRux 1

31.01.2014, 21:09

Minunate draga mea... minunate! Tot in acelasi fel le pregatesc si eu doar ca nu pun nucsoara, nu pun busuioc si nici patrunjel( eventual in compozitie)...iar la final obligatoriu pun foaie de dafin ...arata splendid Lia! Stii tu cum e cate bordeie...atatea...feluri de a prepara mancarica

Constelatialeu 1

31.01.2014, 21:09

Desi nu-mi plac,le gatesc destul de des,mananca baietii mei...

- Andreea - 1

31.01.2014, 21:20

Tare mult imi plac

Corinuta 1

31.01.2014, 21:21

Ce frumoasa prezentare!

T I M E A 1

31.01.2014, 21:42

Bune tare. Eu fac chiftelele in cuptor si sosul un pic dulce cu mult busuioc Nici nu imi inchipui alt gust decat de busuioc in sos Sa incerci in chiftele sa pui pesmet in loc de paine

deyutzky 1

31.01.2014, 21:46

imi plac mult arata grozav!!

Dya Daniela Andrei 1

31.01.2014, 21:47

Lia_ 1

31.01.2014, 21:48

va imbratisez! da, Timea, n-am incercat cu pesmet. mama facea numai cu cartof fiert

Irina 1

31.01.2014, 21:49

Eu sunt fan busuioc, Lia, asa ca as pune in orice, daca ar fi dupa mine. De multe ori inlocuiesc foaia de dafin dintr-un preparat cu busuioc. Imi place ideea de a praji mai putin chiftelele, am incercat si eu, dar nu le-am pus in cuptor ci sa fiarba in sosul de rosii. Si inca ceva mai am de spus, ca imi place tare mult poza de final!

RuxyRux 1

31.01.2014, 21:52

Si mie imi place muuult busuiocul in sosul de rosii sper ca nu s-a inteles altceva, doar ca nu-l pun in chiftelutele marinate

Ela68 1

31.01.2014, 22:31

interesant cu busuioc, am sa incerc si eu ( dupa ce termin cura )

MotanLaOale 1

31.01.2014, 22:39

Valclaudia 1

31.01.2014, 23:38

faina treaba facusi! Bravo Lia!

Lia_ 1

01.02.2014, 06:09

O mancare cunoscuta pe care o preparam cu totul altfel. Gustul este diferit, clar superior acum.
Va multumesc!

Irinuca, acum sunt si eu fan busuioc
Claudita, esti o haioasa!

danakarin 1

01.02.2014, 08:57

Da, da! Oriunde, oricand!

madi_marin 1

01.02.2014, 09:38

ce bine arata! n-am mai mancat demult, ia sa mai fac si eu...

simona72 1

01.02.2014, 11:36

Si eu sunt fan busuioc. Super mancarica!!

Ubulika 1

01.02.2014, 12:29

delicioase

laura_n 1

01.02.2014, 18:38

grozave!

Bya Ralu 1

01.02.2014, 19:18

ce fain arata

Rocsi 1

01.02.2014, 20:11

Atat de bune

tanyapatap 1

01.02.2014, 20:51

diaconta 1

01.02.2014, 23:04

tare-mi place ce ai facut u aici Lia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 09:41

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne de vitel cu dovleac in sos de rosii