Chiftelute in sos cu piure

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 4 Mai 2010 | 5534 vizualizari

COMENTARII (27)

ela 1

04.05.2010, 01:06

sunt aicimama mea imi face chiftele cu sos de rosii si piure de cand ma stiu,o pun sa faca ca pana ajung la tine...

nadina73 1

04.05.2010, 01:12

hai ma ela ,uite cum ma rog de tine si nu vi

nadina73 1

04.05.2010, 01:13

ela am promis ca daca vi te tin numai cu oua umplute

Bucataras Medi 1

04.05.2010, 08:32

este mancarea mea preferata inca din copilarie..................foarte bune si aspectoase........5 furcu........

mena29 1

04.05.2010, 08:56

Ca de obicei cinci furculite cu felicitari

madi_marin 1

04.05.2010, 10:15

VIN SI EU LA O PORTIE, CA IMI PLAC CU PIURE.....

nadina73 1

04.05.2010, 10:21

multumesc mult medioto,si nou ne place mult mult,ce zici vi?

nadina73 1

04.05.2010, 10:22

mena multumesc din suflet esti tare draguta,ma bucur ca iti plac retetele mele

nadina73 1

04.05.2010, 10:24

stiu madi ca-ti plac , prima data m-am uitat la sosul tau cel alb stiam ca ai facut si tu cu un sos alb,dar am zis ca data viitoate ca poate la sotu nu i plac ,el e mult cu pasta de tomate,dar data viitoare am sa fac cu sosul cel alb ,arata grozav ale tale,poate chiar sapt asta ca tare mi sa pus pate pe soul tau

nadina73 1

04.05.2010, 10:24

madi te astept

Rocsi 1

04.05.2010, 10:43

ce mult imi plac

nadina73 1

04.05.2010, 10:44

cu mare drag rocsi din toata inima

epurasha2bb 1

04.05.2010, 11:01

ce bun e ! mancarea tuturor copiiilor! in sosulet ai pus cumva si putina smantana?ca mie sosul de rosii imi iasa mai rosu inchis si se face asa mai portocaliu numai daca pun smantana sau daca fac din rosii proaspete.Foarte frumos ai prezentat!

nadina73 1

04.05.2010, 11:42

roberat nu am pus ,in schimb pasta de tomate era mai deschisa si probabil si de la bliz cum am facut poza

nadina73 1

04.05.2010, 12:06

roberta daca te uiti in poza 4 se vde e mai inchis la culoare,probabil si de la poza cum am facut cu blit ,ba fara

silvi0ara 1

04.05.2010, 12:11

Ce bun,una din preferatele mele.

Bucataras Medi 1

04.05.2010, 13:29

nadina, pai sa o intreb pe ela poate vin cu ea ca eu nu zbor decat acompaniata

epurasha2bb 1

04.05.2010, 14:40

nadina multumesc de raspuns si mai am o rugaminte daca poti sa-mi spui cum ai facut tradafirasul si din ce anume.Din rosie sau cum se face,am mai vazut la tine si imi place mult.

nadina73 1

04.05.2010, 14:52

da roberta din rosie o tai cu cutitu de curatat cartofi sau cu un cutit cu lama foarte subtire si tai asa de jur imprejur la rosie pana jos dac nu e foarte mare apoi cu partea care ai teminat incepi si o rulezi usor apoi o intorci pe parteac cea mai aspectuasa,numai pe o parte iti va iesi trandafirul,nu stiu daca am fost destul de explicida in scris e mai greu putin ,dar daca nu intelegi ,spuneni si mai sriu odata

nadina73 1

04.05.2010, 14:52

multumesc silvioara,cred ca e o mancare ce place in general cam la toata lumea,e si buna

nadina73 1

04.05.2010, 14:53

medioto vezi poate o curupi tu pe ela ca eu nu reusesc

lia maria 1

04.05.2010, 17:30

nadina73 1

04.05.2010, 19:13

lia hai ca dau si desert daca vrei

mariac 1

05.05.2010, 00:40

sint fff aspectoase

nadina73 1

05.05.2010, 10:27

si gustoase buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Costite de porc la tigaie