Chiftelute de iepure cu ciuperci

de vero_closca in Mancaruri cu carne, 21 Feb 2011 | 5332 vizualizari

COMENTARII (18)

Ligia Bxl 1

21.02.2011, 09:11

bune bune

divainbucatarie 1

21.02.2011, 09:32

Lau 1

21.02.2011, 09:42

vero_closca 1

21.02.2011, 10:10

kukibella 1

21.02.2011, 10:18

grozave

Rocsi 1

21.02.2011, 10:45

faine

RuxyRux 1

21.02.2011, 10:49

Ce festin...pe cinste!

vero_closca 1

21.02.2011, 12:41

cum am multi iepuri in curte trebuia sa incerc si altceva...

RuxyRux 1

21.02.2011, 12:42

Eu cred ca nu-i taiam... ii mangaiam si atat

vero_closca 1

21.02.2011, 12:50

ruxy, de asta se ocupa doar sotul meu! eu ii vad gata-curatati si nu mai seamana deloc cu un iepuras-dragalas! iar carnea e foarte gustoasa!

RuxyRux 1

21.02.2011, 12:50

Atunci e mai bineee

LUK 1

21.02.2011, 13:02

arata tare bine

cismaru_nicoleta 1

21.02.2011, 13:57

Nu-l papam pe Rila dar admiram ideea ta.. au iesit frumoase..

mamaieelena 1

21.02.2011, 16:38

MIUTA 1

21.02.2011, 23:04

Si noi avem iepurasi dar pana acum nu am mancat niciodata.Trebuie sa incerc si eu dar inca nu stiu cand o sa am curaj.Am pus reteta la favorite sa pot face si eu.Arata foarte bine

vero_closca 1

22.02.2011, 11:08

Ligia Bxl 1

21.11.2013, 19:26

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 23:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume