Chiftelute de curcan cu maioneza

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2014 | 7102 vizualizari

COMENTARII (42)

Rocsi 1

03.01.2014, 18:48

Babi multumesc.

Rocsi 1

03.01.2014, 18:48

Multumesc Simona

Rocsi 1

03.01.2014, 18:48

Asa este Bunica

Rocsi 1

03.01.2014, 18:49

Multumesc Luana.

Rocsi 1

03.01.2014, 18:49

Dey multumesc mult

Rocsi 1

03.01.2014, 18:50

Multumesc Bianca.

Rocsi 1

03.01.2014, 18:50

Iti multumesc Dia

Rocsi 1

03.01.2014, 18:50

Multumesc Laura.

Rocsi 1

03.01.2014, 18:50

Ela

Rocsi 1

03.01.2014, 18:50

Dana

Rocsi 1

03.01.2014, 18:51

Andreea

Rocsi 1

03.01.2014, 18:51

Ina draga iti multumesc mult

Rocsi 1

03.01.2014, 18:51

Multumesc Ela.

Rocsi 1

03.01.2014, 18:51

Joly.

Rocsi 1

03.01.2014, 18:52

Multumesc Liliana

Rocsi 1

03.01.2014, 18:52

Diana este bomba calorica dat tinand cont ca am pregatit o data dupa multi ani, eu zic ca merge

Rocsi 1

03.01.2014, 18:52

Ma bucur daca iti plac Laurici

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti cu maioneza si ceapa