Chiftele din legume la cuptor, reteta dietetica si gustoasa

de T I M E A in Mancaruri de legume, 14 Mai 2014 | 137277 vizualizari

COMENTARII (61)

Valclaudia 1

09.06.2014, 16:02

n-am fost pe faza cand ai postat reteta asta. Dar vreau sa le prepar si eu pentru copii, cred ca vor fi incantati!

T I M E A 1

09.06.2014, 20:58

Claudia sunt foarte bune si sanatoase

lucy2002 1

20.07.2014, 12:40

Ela68 1

29.07.2014, 20:22

mi-am adus aminte ca le-am vazut la tine si arata super. O sa le pun si putina branza rasa

T I M E A 1

29.07.2014, 21:00

Sigur o sa iasa super bune

Alexa3333 1

13.03.2015, 01:30

Le-am tinut o ora la 180 de grade si nu s-au facut. Am marit focul, la 220 grade si dupa 20 minute pareau facute, desi au iesit uscate si fara niciun gust. Le-am aruncat. Precizez ca am un cuptor electric, Gorenje, nou. E ultima data cand mai incerc retete de pe net. Cu toate retetele noi mi se intampla acelasi lucru, chit ca respect la sange ingredientele si temperatura.

T I M E A 1

13.03.2015, 21:03

Alexa le-am facut si eu si alte persoane si au iesit super bune. Eu le fac des si ne plac foarte mult, asta nu inseamna ca trebuie sa placa tuturor . Si nu au cum sa fie fara gust si nici uscate

Alexa3333 1

14.03.2015, 22:07

Inseamna ca n-am facut eu ceva bine. Mie mi-au iesit foarte uscate, tot continutul, ceea ce nu mi s-a intamplat niciodata la cele prajite. Plus ca niciodata nu-mi iasa ca-n poza. Prefer sa nu mai vad poze, ca iar incerc de pofta si vesnic aceasi dezamagire. Ma bucur pentru cei ce le iasa, dar nu e prima reteta care incerc sa fac exact ce scrie si nu iasa. Sa nu mai zic de orice tip de chiftele de legume, cartofi, naut care pur si simplu nu se tin oricat de mult pesmet, paine, oua sau faina pun. Probabil ca-s total nepriceputa si nu-i de mine tot ce-i nou si bun. Imi cer scuze pentru comentariu negativ.

shirley 1

07.06.2016, 18:08

Subscriu celor scrise de Alexa3333...am facut aceasta reteta astazi si intradevar rezultatul este fara gust...ma asteptam la cu totul altceva. Am ramas dezamagita intrucat am pierdut ceva timp sa razui si sa toc toate legumele. Ar fi foarte bine daca ar comenta mai mult cei care intradevar le pregatesc si nu doar cei care admira pozele.

T I M E A 1

07.06.2016, 22:03

Sunt niste chiftele din legume la cuptor, nu stiu la ce gust va asteptati de ziceti ca nu v-au iesit.Pozele reflecta exact ceea ce mi-a iesit mie din aceste ingrediente, dupa cum vedeti pas cu pas. Nu sunt trucate sunt exact ceea ce am facut si au fost pe placul nostru. Daca nu imi placea reteta nu o postam cu siguranta. Si nu trebuie ca totul sa fie pe placul tuturor si eu incerc retete care nu imi plac si nu le mai fac, dar nu critic pe nimeni pt asta, mai ales ca nu se discuta gusturile.

AlexBoite 1

15.10.2017, 19:50

Sunt foarte bune daca in compozitie adaugati 200 gr branza telemea de vaca, putin busuioc sau oregano si cimbru, 2-3 catei mici de usturoi. Le puteti servi calde si cu un sos rece (1 iaurt grecesc mic, jumatate lingurita miere, un varf de lingurita mustar, varf lingurita menta si o lingurita de ulei de masline).

Sugestie generala: Cand doriti sa preparati pentru prima data o reteta, cautati 2-3 variante diferite si luati ce-i mai bun din toate - dupa gustul fiecaruia.

Mie mi-au iesit bine si va multumesc pentru reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chiftelute de legume