Chiftele cu ton

de Rocsi in Peste, 30 Noi 2014 | 10585 vizualizari

COMENTARII (32)

reisnaor_2006 1

30.11.2014, 22:49

delicioase

Valclaudia 1

30.11.2014, 22:52

arata tare bine!

Bya Ralu 1

30.11.2014, 22:58

Si eu am zis ca fac

deyutzky 1

30.11.2014, 23:01

cred ca sunt tare bune

Aurelia 07_07 1

30.11.2014, 23:03

O bunatate !

MotanLaOale 1

30.11.2014, 23:52

bun bun

babi5 1

01.12.2014, 03:21

Bine,

dantes 1

01.12.2014, 09:21

Bune!

Rocsi 1

01.12.2014, 10:16

Multumesc Roxana

Rocsi 1

01.12.2014, 10:16

Claudia multumesc.

Rocsi 1

01.12.2014, 10:16

Sunt super Bianca, alor mei le-a placut mult

Rocsi 1

01.12.2014, 10:16

Sunt, sunt Dey

Rocsi 1

01.12.2014, 10:17

Aurelia multumesc.

Rocsi 1

01.12.2014, 10:17

Vladimir multumesc

Rocsi 1

01.12.2014, 10:17

Babi multumesc

Rocsi 1

01.12.2014, 10:17

Dantes multumesc.

mirela0911 1

01.12.2014, 10:51

Bune chiftele ai facut!

Bucataras Medi 1

01.12.2014, 11:06

delicios de bune.

Micutza Luana 1

01.12.2014, 14:19

dastea nu am mai facut dar imi place ideea

Rocsi 1

01.12.2014, 20:44

Multumesc Mirela

Rocsi 1

01.12.2014, 20:44

Medi iti multumesc

Rocsi 1

01.12.2014, 20:44

Ma bucur Luana

Merisor 1

01.12.2014, 22:04

Tare bune!

anca_rm 1

02.12.2014, 08:57

foarte bune chifetele ai facut , am vrut sa o pun la favorite , dar vad ca nu merge ...o sa revin mai incolo

MOKUSKA 1

02.12.2014, 09:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lapti de crap prajiti