Chifle cu pui si bacon

de aditochi in Pui, 10 Iun 2013 | 3550 vizualizari

COMENTARII (21)

aditochi 1

10.06.2013, 21:18

http://concurs.foodstory.ro/barilla/index.php?uid=10441778

A devenit o chestiune de onoare mai mult,deja rad prietenii de mine ca nu am voturi.Sunt constient ca nu am nicio sansa dar nici nu vreau sa renunt asa repede.Cine crede ca-l merit un vot va rog.Multam fain

diaconta 1

10.06.2013, 21:26

Dupa cum cred ca v-ati dat seama nu am cele mai exacte retete.Bucataria nu este farmacie.Totul sta in simtirile fiecaruia si in gust.Se prea poate ca 1 gram de sare sa fie mai "sarat" decat acelasi gram de sare cules din alta salina.Asadar sper sa va obisnuiti cu stilul meu mai liber.Postez mai multe poze cu diferiti pui cu bacon de i-am facut de-a lungul timpului.

)) Hai c-ai fost simpatic.
Zici ca nu-i farmacie? sa vezi cand vin carcotasii si te iau la puricat la gramaje si cuvinte,n-o sa-ti fie prea usor.
Nu toata lumea apreciaza ...stilul liber )))))
Mie ala mai degraba imi pare un hamburgher,dar tu stii mai bine
Lasa ca onoarea nu se duce ea cu niste voturi )))

aditochi 1

10.06.2013, 21:32

da este un sandwich.Nu prea am ce sa fac daca asta sunt.Nu vad unde-i marea problema ca nu dau atentie gramajelor).Pur si simplu nu lucrez cu gramaje.De unde sa scot gramaje daca nu folosesc asa ceva.

diaconta 1

10.06.2013, 21:38

Toata lumea foloseste cantitati ca doar nu le punem de-a valmamai ales daca esti pui de bucataras si ai ambitii asa mari.
Nici noua nu ne place,dar trebuie sa o facem daca avem pretentia ca reteta noastra sa-i fie de folos cuiva,altfel le-am pune doar ca sa socializam

Miha 1

10.06.2013, 21:42

Reteta se cheama reteta doar daca are ingrediente cu gramaj, mod de preparare cat mai detaliat, eventual si niste tipsuri Daca nu se poate si nu se poate si vrei numai sa ne arati ce bun si frumos ai gatit azi pui poza pe wall si treaba-i rezolvata. Nu mai spun si de moderatorii multumiti!

diaconta 1

10.06.2013, 21:46

Miha)))) dar a inceput cu reteta de paine,care cred ca-i de la vasul pentru fasole.
O fi vreo integrama

diaconta 1

10.06.2013, 21:47

As pune si eu pe wall dar numa' m-am hlizit si am facut niste salarii

Miha 1

10.06.2013, 21:47

Die, bine-ar fi sa nu fie vro anagrama!

diaconta 1

10.06.2013, 21:48

Miha,acuma ce iese))))))

aditochi 1

10.06.2013, 23:03

ce nu poate fi inteles din reteta pe care am postat-o eu aici".Reteta de paine este pentru chifla din imagine..ma rog chiflele, sunt facute in zile diferite

Dya Daniela Andrei 1

10.06.2013, 23:20

Bya Ralu 1

11.06.2013, 00:13

hmmm bun

Criss 1

11.06.2013, 08:35

Foarte bune.

Lavinia 1

11.06.2013, 09:30

MotanLaOale 1

11.06.2013, 10:47

diaconta 1

11.06.2013, 11:01

Adi,esti cam suparacios.Sa stii ca noi glumim tot timpul aici.Esti prea incrancenat si nu merita.
Cand am comentat noi,denumirea era de "pui in bacon" deci normal era sa incepi cu prepararea puiului

gaby_duceag 1

11.06.2013, 11:04

denumirea am schimbat-o eu

Geanina87 1

11.06.2013, 11:04

super

Tabita _ 1

11.06.2013, 11:11

Super bun!

aditochi 1

11.06.2013, 11:42

Multumesc frumos.Asa este mai corect chifle cu pui si bacon.

Rocsi 1

11.06.2013, 12:08

Mmm ce bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri rapide de pui cu bacon