Cheesecake de ciocolata

de miremirc in Torturi, 27 Mai 2012 | 45275 vizualizari

COMENTARII (31)

RuxyRux 1

30.05.2012, 17:15

Ce frumuseeete! Zici ca e pictata! Bravo!

ancutaCH 1

10.06.2012, 12:59

am si eu o intrebare : iese prajitura si cu 250g crema de branza?....parca e cam mult 900g ?! as vrea sa o prepar maine pt o petrecere si am doar un pachet de crema philadelphia...si nici nu am de unde sa mai iau alte pachete crezi ca merge sa reduc si alte cantitati?

Miha 1

10.06.2012, 13:18

Ancuta e cam mare diferenta de cantitate ca sa iasa. In fond, branza e vedeta principala a acestei prajituri. Ar trebui sa reduci considerabil marimea tavii. Sau sa inlocuiesti cu alt tip de branza (branza simpla de vaci, ricotta sau chiar mascarpone). Sau...sa faci alta prajitura.

babi5 1

26.09.2013, 18:05

MOKUSKA 1

18.05.2014, 10:55

dantes 1

20.09.2015, 06:31

Delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Fluture