Cheesecake cu frisca si crema de capsuni

de cristinne in Prajituri, 9 Mai 2011 | 4361 vizualizari

COMENTARII (13)

Lau 1

10.05.2011, 09:58

arata super las portia mea la altcineva

Mitinita 1

10.05.2011, 10:26

superb

Rocsi 1

10.05.2011, 10:34

o mare bunatate

mihaelaM 1

10.05.2011, 11:12

CE BUNATATE!

MotanLaOale 1

10.05.2011, 13:41

bun bun

mamaieelena 1

10.05.2011, 14:28

delicios

Anamaria7 1

10.05.2011, 23:08

ce frumos si INAALT ee

cristinne 1

10.05.2011, 23:12

PS: daaa.. cand nu am multi pretendenti la mancat , il fac in forma cea mai mica de tort pe care o am, ca sa imi iasa mai inalt

RuxyRux 1

10.05.2011, 23:16

Arata splendid si vezi ca daca gelatina nu e vegetala...e din porc asta in caz ca nu stiai

divainbucatarie 1

11.05.2011, 08:17

adry88 1

13.05.2011, 15:40

vreau si eu o felie dak tot nu se poate

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 16:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Panna cotta cu capsuni