Cheesecake cu afine

de ala_oancea in Prajituri, 13 Iul 2009 | 5649 vizualizari

COMENTARII (18)

Oana 1

13.07.2009, 16:19

Vai, ce bine arata! ce pofta imi eee!

ala_oancea 1

13.07.2009, 16:49

Multumesc Oana

danygospodina 1

13.07.2009, 16:57

Suuper tarta !
Dar am o intrebare: frisca lichida e cea gen Hu-la-la? Se pune fara a o mai bate?
Bucatarasi din toate tarile, lamuriti-ma!!!

ala_oancea 1

13.07.2009, 17:03

Da, da, frisca lichida hu-la-la ... la-la nebatuta

danygospodina 1

13.07.2009, 17:18

Cata operativitate !
Daca tot esti conectata, uite ca am o alta dilema. Tocmai acum "operez o tarta cu caise si smantana cu budinca, f. asemanatoare cu a ta. Blatul e la fel. In reteta scria ca smantana se amesteca cu plicul de budinca vanilie,oua,etc. Budinca o pun praf sau o fac in prealabil? Se lasa la fel, 40,50 min.

Oana 1

13.07.2009, 17:22

Dany, praf. De obicei se pun toate praf, nu se bat

Oana 1

13.07.2009, 17:24

Ala, nu se pune mai mult zahar in umplutura? e destul de dulce asa? ca ma gndesc ca si afinele sunt acrisoare...

Bunica 1

13.07.2009, 17:54

Ala, arata de-ti vine s-o mananci cat poti de repede. Pune-o repede in camara' pana nu dispare.

danygospodina 1

13.07.2009, 17:56

Miha 1

13.07.2009, 20:13

Bun bun!

Miha 1

13.07.2009, 20:15

Oana,daca vrei mai dulce,cred ca mai poti pune ceva zahar,nu vad sa fie mare bai. Dar sa iei in calcul si frisca lichida care e dulce. Adica sa gusti inainte de a mai pune ceva zahar in plus.

leoflori 1

13.07.2009, 20:44

buna tarta! am facut si eu dar cu fructe de padure.

Miha 1

13.07.2009, 20:49

Iahim,io am dat sfoara-n tara pe la prieteni,ca de s-o gasi niscavai ore de cumparat,sa ma anunte si pe mine.

danygospodina 1

13.07.2009, 22:25

Mersi, Ala pentru sfaturi, a fost foarte buuun, m-am spalat pe dinti si sper sa adorm repede, ca a mai ramas o bucatica !

ala_oancea 1

14.07.2009, 09:21

Va multumesc ! Dany, sorry, nu mai eram aseara pe aici ... Oana, cum zice si Miha, trebuie gustat, depinde de cat de acre sunt afinele si smantana, depinde cat de dulce o preferi. Eu m-am obisnuit sa reduc cantitatea de zahar din prajituri.

Lily_Musat 1

14.07.2009, 10:14

BRAVOOO ESTI SUPER BUCATAREASA

ala_oancea 1

14.07.2009, 10:20

Multumesc Lily !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu afine de padure