Chec din albusuri

de ionela2682 in Prajituri, 7 Iun 2011 | 6280 vizualizari

COMENTARII (20)

ella49 1

07.06.2011, 21:17

arata super

deyutzky 1

07.06.2011, 21:19

Criss 1

07.06.2011, 21:26

Super bun! Si eu fac uneori cand mi se aduna albusurile.

Rocsi 1

07.06.2011, 21:32

cred si eu ca s-a evaporat repede la ce bine arata

La Ancuta 1

07.06.2011, 21:44

tare mult imi plac checurile din albusuri

LicutaMarin 1

07.06.2011, 21:50

si eu o felie...

kamy 1

07.06.2011, 22:05

Dana_Retetegg 1

07.06.2011, 22:21

yum yum

gratziela 1

07.06.2011, 22:33

Minunata reteta! Eu cand am albusuri ramase, le pun in pungute cu etichete cu nr. lor si apo la congelator. Sa stiti ca se bat foarte bine dupa ce se dezgheata, dar trebuie sa fie calde, la temperatura camerei.

mihaelaM 1

07.06.2011, 22:43

aha asta-i faimosul chec cu ciucalata!!!place

Corinuta 1

07.06.2011, 23:57

imi face cu ochiul!

Lau 1

08.06.2011, 08:37

MotanLaOale 1

08.06.2011, 08:48

bun bun

divainbucatarie 1

08.06.2011, 09:22

aziz 1

08.06.2011, 09:36

bai si eu am in frigider ,merg la dezghetat ,o zi buna

gaby_gabytza 1

08.06.2011, 10:01

MIUTA 1

08.06.2011, 11:23

Foarte bine arata,imi place

Dana Cristea - pusikmea 1

08.06.2011, 15:08

perfect!!!

ionela2682 1

08.06.2011, 19:27

..dar o intrebare am si eu..galbenusurile cum se pastreaza...am citit undeva..cu ulei deasupra,dar nu prea-mi place..oare se pot congela?

lilik 1

08.06.2011, 22:03

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]