Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ionela2682 in Prajituri, 7 Iun 2011 | 6280 vizualizari
ella49 1
arata super
deyutzky 1
Criss 1
Super bun! Si eu fac uneori cand mi se aduna albusurile.
Rocsi 1
cred si eu ca s-a evaporat repede la ce bine arata
La Ancuta 1
tare mult imi plac checurile din albusuri
LicutaMarin 1
si eu o felie...
kamy 1
Dana_Retetegg 1
yum yum
gratziela 1
Minunata reteta! Eu cand am albusuri ramase, le pun in pungute cu etichete cu nr. lor si apo la congelator. Sa stiti ca se bat foarte bine dupa ce se dezgheata, dar trebuie sa fie calde, la temperatura camerei.
mihaelaM 1
aha asta-i faimosul chec cu ciucalata!!!place
Corinuta 1
imi face cu ochiul!
Lau 1
MotanLaOale 1
bun bun
divainbucatarie 1
aziz 1
bai si eu am in frigider ,merg la dezghetat ,o zi buna
gaby_gabytza 1
MIUTA 1
Foarte bine arata,imi place
Dana Cristea - pusikmea 1
perfect!!!
ionela2682 1
..dar o intrebare am si eu..galbenusurile cum se pastreaza...am citit undeva..cu ulei deasupra,dar nu prea-mi place..oare se pot congela?
lilik 1
delicios
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 14:34
ieri la 11:12
pe 01.12 la 10:57
pe 30.11 la 06:56
de Rocsi 9
pe 29.11 la 20:15
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
danas 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
511 puncte
abstract01 1
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
145 puncte
vasimur 4
133 puncte
Adele 4
128 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!