Chec de iaurt

de Mirela_Tilvescu in Prajituri, 29 Iul 2012 | 20850 vizualizari

COMENTARII (17)

Mirela_Tilvescu 1

29.07.2012, 01:35

Sper sa incercati acest chec,este bun si si ieftin.

Merisor 1

29.07.2012, 09:19

da, dar acum preferam sa-l servim la tine, este de ajuns?

MotanLaOale 1

29.07.2012, 09:28

lia maria 1

29.07.2012, 09:48

imi place

Mirela_Tilvescu 1

29.07.2012, 10:35

V-as servi cu placere...

Lau 1

29.07.2012, 14:27

place

Panacris 1

29.07.2012, 20:07

Super delicios!

iry-gabriela 1

30.07.2012, 05:04

ce frumos a crescut

Cris2711 1

26.08.2012, 11:39

tare delicios

RuxyRux 1

26.08.2012, 11:59

Ce bun si delicios! poti unge forma si cu ulei nu e nevoie de margarina

Mirela_Tilvescu 1

26.08.2012, 22:52

Da Ruxy,dar eu prefer margarina culinara pentru ca mi se pare ca nu se arde si nu face o crusta daca nu nu respecti intocmai temperatura.

RuxyRux 1

26.08.2012, 22:53

Incearca uleiul de cocos..poate poate,...margarina...e o nenorocire iarta-ma...sper sa nu te superi ca ti-am spus asta... desigur alegerea e a ta

Mirela_Tilvescu 1

26.08.2012, 23:52

Nu am incercat niciodata o sa iau in calcul si asta.Nu ma supar si accept orice sfat

RuxyRux 1

27.08.2012, 00:10

Multumesc

reisnaor_2006 1

25.02.2014, 16:51

Scuza-ma sunt la inceput,ce inseamna 4 masuri de iaurt cu zahar?Cum sa procedez?Multumesc.

tma80 1

26.02.2014, 12:26

eu de obicei folosesc o cana de 200 ca masura ,,, acu nu stiu ce foloseste doamna

feliciatimisoara 1

26.02.2014, 21:15

se pune la fiecare ou ,o lingura de zahar, lingura de faina alba,, si se pune la toata compozitia cam 2 lingur ulei. .nu trebuie sa fie nici prea mult ulei!!! felicia.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec pufos in doua culori