Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Mirela_Tilvescu in Prajituri, 29 Iul 2012 | 19963 vizualizari
Mirela_Tilvescu 1
Sper sa incercati acest chec,este bun si si ieftin.
Merisor 1
da, dar acum preferam sa-l servim la tine, este de ajuns?
MotanLaOale 1
lia maria 1
imi place
V-as servi cu placere...
Lau 1
place
Panacris 1
Super delicios!
iry-gabriela 1
ce frumos a crescut
Cris2711 1
tare delicios
RuxyRux 1
Ce bun si delicios! poti unge forma si cu ulei nu e nevoie de margarina
Da Ruxy,dar eu prefer margarina culinara pentru ca mi se pare ca nu se arde si nu face o crusta daca nu nu respecti intocmai temperatura.
Incearca uleiul de cocos..poate poate,...margarina...e o nenorocire iarta-ma...sper sa nu te superi ca ti-am spus asta... desigur alegerea e a ta
Nu am incercat niciodata o sa iau in calcul si asta.Nu ma supar si accept orice sfat
Multumesc
reisnaor_2006 1
Scuza-ma sunt la inceput,ce inseamna 4 masuri de iaurt cu zahar?Cum sa procedez?Multumesc.
tma80 1
eu de obicei folosesc o cana de 200 ca masura ,,, acu nu stiu ce foloseste doamna
feliciatimisoara 1
se pune la fiecare ou ,o lingura de zahar, lingura de faina alba,, si se pune la toata compozitia cam 2 lingur ulei. .nu trebuie sa fie nici prea mult ulei!!! felicia.
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
de bucatarasa 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 16:55
de Bucataras 6
la 08:50
ieri la 10:57
pe 01.11 la 20:20
pe 01.11 la 17:47
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
MotanLaOale
Panacris
laura 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelar63 9
1000 puncte
Andra_Constantinescu 6
Rocsi 9
500 puncte
vasimur 4
251 puncte
Adi 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!