Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Mirela_Tilvescu in Prajituri, 29 Iul 2012 | 21000 vizualizari
Mirela_Tilvescu 1
Sper sa incercati acest chec,este bun si si ieftin.
Merisor 1
da, dar acum preferam sa-l servim la tine, este de ajuns?
MotanLaOale 1
lia maria 1
imi place
V-as servi cu placere...
Lau 1
place
Panacris 1
Super delicios!
iry-gabriela 1
ce frumos a crescut
Cris2711 1
tare delicios
RuxyRux 1
Ce bun si delicios! poti unge forma si cu ulei nu e nevoie de margarina
Da Ruxy,dar eu prefer margarina culinara pentru ca mi se pare ca nu se arde si nu face o crusta daca nu nu respecti intocmai temperatura.
Incearca uleiul de cocos..poate poate,...margarina...e o nenorocire iarta-ma...sper sa nu te superi ca ti-am spus asta... desigur alegerea e a ta
Nu am incercat niciodata o sa iau in calcul si asta.Nu ma supar si accept orice sfat
Multumesc
reisnaor_2006 1
Scuza-ma sunt la inceput,ce inseamna 4 masuri de iaurt cu zahar?Cum sa procedez?Multumesc.
tma80 1
eu de obicei folosesc o cana de 200 ca masura ,,, acu nu stiu ce foloseste doamna
feliciatimisoara 1
se pune la fiecare ou ,o lingura de zahar, lingura de faina alba,, si se pune la toata compozitia cam 2 lingur ulei. .nu trebuie sa fie nici prea mult ulei!!! felicia.
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Caty 3
la 13:55
la 13:15
ieri la 10:29
de Rocsi 9
pe 27.10 la 20:10
pe 27.10 la 11:23
8 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
aalliinnaa07 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!