Chec cu morcovi si portocale

de JustLoveCookin in Dulciuri, 14 Noi 2010 | 9783 vizualizari

COMENTARII (22)

gaby_duceag 1

14.11.2010, 09:07

AH! Si cum arata!

Bunica 1

14.11.2010, 09:19

Ce bine arataaaaa!

Sidy 1

14.11.2010, 09:43

Gata m-ai convins !!!! Am sa o fac si eu, asa ca ...la favorite cu ea Si daca in loc de bicarbonat adaug praf de copt ?

divainbucatarie 1

14.11.2010, 10:10

De mult timp vreau sa fac si eu retete cu morcovi la dulciuri, dar uite ca m-ai convins sa incerc mai repede!

nadina73 1

14.11.2010, 10:13

super,m-ai convins si pe mine,felicitari la favo si 5f

JustLoveCookin 1

14.11.2010, 11:30

Asa sunt eu convingatoare,insa doar daca sunt 100% sigura de ceea ce transmit
The Whole Truth and Nothing But the Truth! So Help Me God !

JustLoveCookin 1

14.11.2010, 11:37

Doamna Sidy, bicarbonatul e pe langa praful de copt,fiindca singur nu cred ca e in stare sa umfle atat de mult checuletul, si de obicei bicarbonatul este folosit in toate tartele/prajiturile ce contin fructe sau legume,in special cu aciditate ridicata,ca un ajutor in plus,fiindca are si proprietatea de a absorbi cumva lichidele in exces,lasate de fructe.Dupa cum vei vedea,in momentul in care pui morcovul,va deveni super lichida compozitia care cu putin inainte era un aluat.Insa daca va deranjeaza,puteti pune jumatate de pliculet de pdc si jumatate lingurita de bicarbonat.

JustLoveCookin 1

14.11.2010, 11:42

Am scris cad 'va' cand 'veti' ,insa e un defect de la editarea retetelor. Nu sunt agramata. Cand vorbesc despre mancare ma pierd in limbajul si stilul editarii. Scuzele mele Dna Sidy.

silvi0ara 1

14.11.2010, 11:48

Arata minunat.

La Ancuta 1

14.11.2010, 12:12

Foarte bine arata, dar nu vad coaja de portocala la ingrediente.

JustLoveCookin 1

14.11.2010, 12:34

OMG ) am editat reteta la 1 noaptea ) cred ca am visat ca am scris si coaja de portocale, iti multumesc mult ca mi-ai atras atentia.Sigur asa am scris-o si pe blog Sa corectez.

JustLoveCookin 1

14.11.2010, 12:35

DONE !

diaconta 1

14.11.2010, 14:05

Forma am,morcovi am,copii n-am ...adica...am,ca l-am infiat pe Robert asa ca am sa fac ca tare bine arata

JustLoveCookin 1

14.11.2010, 14:15

e tare bun...deja are o zi de cand l-am facut si e ca abia scos din cuptor.Super pufos...

mamaieelena 1

14.11.2010, 17:22

pe mine m-ai convins atat cu poza cat si cu vorba arata delicios

ionix 1

14.11.2010, 17:25

suuuuuuuuuuuper... clar tre' sa-l fac si yo...

Irina 1

14.11.2010, 21:53

Uite ceva ce mi-am propus si eu sa fac! Foarte bine arata!

MIUTA 1

14.11.2010, 22:37

Super idee,o sa fac sigur.Arata foarte bine!

JustLoveCookin 1

15.11.2010, 04:30

multumesc fetelor

lia maria 1

15.11.2010, 11:29

nu pot spune decat, ca m-ai convins si voi incerca reteta

vanilla 1

15.11.2010, 12:12

am adaugat-o la fav ca vreau si eu sa o incerc!!!

JustLoveCookin 1

16.11.2010, 20:14

trebuie incercata neaparat...e un deliciu,singura problema e ca e atat de fluffy si buna incat nu reusesti sa te opresti...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla si delicioasa de Foietaj cu dovleac