Chec cu morcovi si portocale

de JustLoveCookin in Dulciuri, 14 Noi 2010 | 10462 vizualizari

COMENTARII (22)

gaby_duceag 1

14.11.2010, 09:07

AH! Si cum arata!

Bunica 1

14.11.2010, 09:19

Ce bine arataaaaa!

Sidy 1

14.11.2010, 09:43

Gata m-ai convins !!!! Am sa o fac si eu, asa ca ...la favorite cu ea Si daca in loc de bicarbonat adaug praf de copt ?

divainbucatarie 1

14.11.2010, 10:10

De mult timp vreau sa fac si eu retete cu morcovi la dulciuri, dar uite ca m-ai convins sa incerc mai repede!

nadina73 1

14.11.2010, 10:13

super,m-ai convins si pe mine,felicitari la favo si 5f

JustLoveCookin 1

14.11.2010, 11:30

Asa sunt eu convingatoare,insa doar daca sunt 100% sigura de ceea ce transmit
The Whole Truth and Nothing But the Truth! So Help Me God !

JustLoveCookin 1

14.11.2010, 11:37

Doamna Sidy, bicarbonatul e pe langa praful de copt,fiindca singur nu cred ca e in stare sa umfle atat de mult checuletul, si de obicei bicarbonatul este folosit in toate tartele/prajiturile ce contin fructe sau legume,in special cu aciditate ridicata,ca un ajutor in plus,fiindca are si proprietatea de a absorbi cumva lichidele in exces,lasate de fructe.Dupa cum vei vedea,in momentul in care pui morcovul,va deveni super lichida compozitia care cu putin inainte era un aluat.Insa daca va deranjeaza,puteti pune jumatate de pliculet de pdc si jumatate lingurita de bicarbonat.

JustLoveCookin 1

14.11.2010, 11:42

Am scris cad 'va' cand 'veti' ,insa e un defect de la editarea retetelor. Nu sunt agramata. Cand vorbesc despre mancare ma pierd in limbajul si stilul editarii. Scuzele mele Dna Sidy.

silvi0ara 1

14.11.2010, 11:48

Arata minunat.

La Ancuta 1

14.11.2010, 12:12

Foarte bine arata, dar nu vad coaja de portocala la ingrediente.

JustLoveCookin 1

14.11.2010, 12:34

OMG ) am editat reteta la 1 noaptea ) cred ca am visat ca am scris si coaja de portocale, iti multumesc mult ca mi-ai atras atentia.Sigur asa am scris-o si pe blog Sa corectez.

JustLoveCookin 1

14.11.2010, 12:35

DONE !

diaconta 1

14.11.2010, 14:05

Forma am,morcovi am,copii n-am ...adica...am,ca l-am infiat pe Robert asa ca am sa fac ca tare bine arata

JustLoveCookin 1

14.11.2010, 14:15

e tare bun...deja are o zi de cand l-am facut si e ca abia scos din cuptor.Super pufos...

mamaieelena 1

14.11.2010, 17:22

pe mine m-ai convins atat cu poza cat si cu vorba arata delicios

ionix 1

14.11.2010, 17:25

suuuuuuuuuuuper... clar tre' sa-l fac si yo...

Irina 1

14.11.2010, 21:53

Uite ceva ce mi-am propus si eu sa fac! Foarte bine arata!

MIUTA 1

14.11.2010, 22:37

Super idee,o sa fac sigur.Arata foarte bine!

JustLoveCookin 1

15.11.2010, 04:30

multumesc fetelor

lia maria 1

15.11.2010, 11:29

nu pot spune decat, ca m-ai convins si voi incerca reteta

vanilla 1

15.11.2010, 12:12

am adaugat-o la fav ca vreau si eu sa o incerc!!!

JustLoveCookin 1

16.11.2010, 20:14

trebuie incercata neaparat...e un deliciu,singura problema e ca e atat de fluffy si buna incat nu reusesti sa te opresti...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu rahat si ciocolata