Chec cu malai si nuci

de susu in Prajituri, 7 Iun 2011 | 6533 vizualizari

COMENTARII (22)

DIANA B 1

07.06.2011, 09:57

Daca-i bun pe cat esti tu de frumoasa ... e ,,criminal"

Pastram la favorite !

adry88 1

07.06.2011, 09:58

susu 1

07.06.2011, 10:21

Onesta mie mi-a placut mult, am folosit un vin bun de tara care i-a dat un gust deosebit. La fel mi s-au parut si prajiturile sau fursecurile cu dovleac.

MotanLaOale 1

07.06.2011, 10:30

bun bun

deyutzky 1

07.06.2011, 11:14

mamaieelena 1

07.06.2011, 12:35

f bun si merita incercat

La Ancuta 1

07.06.2011, 12:41

Nu am incercat niciodata cu malai, dar cred ca e tare bun

DIANA B 1

07.06.2011, 12:42

Daca-l testez cu un alt vin pe care-l am in casa , ce zici ?
Aceste ingrediente sunt doar ptr o tava , nu ?

aziz 1

07.06.2011, 12:56

superb

divainbucatarie 1

07.06.2011, 13:15

susu 1

07.06.2011, 13:17

Binenteles ca merge cu orice vin insa eu am sesizat gustul bun datorita faptului ca era un vin bun de tara. O singura tava mi-a iesit Onesta

Criss 1

07.06.2011, 13:21

Foarte fain.

Lau 1

07.06.2011, 14:01

fain

rivka 1

07.06.2011, 14:37

ce bronzat e mos craciun, l-ai prins intamplator in poza venise de la plaja sau isi face vacanta de vara pe la tine acasa .

DIANA B 1

07.06.2011, 15:34

Ptr ca eu nu-s obisnuita cu cantitati mici , am dublat totul ... acum sunt tavile la cuptor , sunt curioasaaaaaaaaaaa de nu se poate

gratziela 1

07.06.2011, 22:36

gaby_gabytza 1

08.06.2011, 10:13

MIUTA 1

08.06.2011, 11:39

Foarte bun

Sylvia 1

08.06.2011, 18:03

super arata !!!

ionela2682 1

08.06.2011, 19:36

Asta chiar ca nu stiam!

susu 1

13.06.2011, 12:39

Onesta te astept cu rezultatul, Rivka am ras de n-am mai putut, s-a bronzat rau saracul, mai am si acum un om de zapada si un mos inca de la craciun, ma uit la termen insa pana ii voi folosi la un tort

DIANA B 1

13.06.2011, 12:59

A fost bun , dar pacat ca nu stiu pe unde-mi este rasnita (ptr malaiul ala grisat , ca de praji n-am avut) si la robot si robocheef , n-a avut efect ... si cred ca mi s-a cam tait si afurisita aia de crema ............. ... dar intr-un final s-a gatat ( nesatula cum sunt , am dublat gramajele

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu sirop de zmeura