Ceai srilankez cu zahar de cocotier("coconut sugar")

de Mihaela11_jo in Bauturi, 28 Mai 2012 | 5192 vizualizari

COMENTARII (30)

Lau 1

28.05.2012, 22:31

este o placere sa citesti,superbe si pozele

MotanLaOale 1

28.05.2012, 22:31

Rocsi 1

28.05.2012, 22:44

Mihaela11_jo 1

28.05.2012, 22:45

sufletista
motan
Rocsi

alinutzika 1

28.05.2012, 23:05

bun bun

mamaieelena 1

28.05.2012, 23:10

bun ceaiul imi plac pozele

Mihaela11_jo 1

28.05.2012, 23:17

alinutzika
mamaieelena

iry-gabriela 1

28.05.2012, 23:53

prezentarea ca prezentarea,dar pozele m-au lasat fara grai

Bucataras Medi 1

28.05.2012, 23:59

Miiiiiiiiiiiiihaela,ce faci ,imi era dor de tine!puuuuuuuuuuuuup!

mena29 1

29.05.2012, 06:54

Minunata povestirea,excelent ceaiul!

Panacris 1

29.05.2012, 07:51

Super prezentarea si pozele, deasemenea!

Laly 1

29.05.2012, 09:36

Ce frumoasa prezentare,vin si eu la o cescuta de ceai

diaconta 1

29.05.2012, 09:37

Asa cum ne-ai obisnuit,o poveste minunata a preparatului,o prezentare eleganta
dar ne cam lasi sa-ti ducem dorul

elucubratiiculinare 1

29.05.2012, 09:49

imi place prezentarea

MonaMimi 1

29.05.2012, 11:13

MIUTA 1

29.05.2012, 11:13

Excelenta prezentarea superb totul si delicios ceaiul

Mihaela11_jo 1

29.05.2012, 14:11

iri_love
medi multumesc
mena
cris
LALY
dia multumesc dar timpul este socotit la mine la minut
elucubratiiculinare
mon
Miuta

Mihaela11_jo 1

29.05.2012, 14:15

Dar nu i-a placut nimanui crocodilutzu meu??????

mihaelar63 1

29.05.2012, 14:36

Mihaela draga noastra iti multumesc ca ne-ai deschis o ferestruica prin care am vazut imagini , prezentare de vis , e minunat .Cred ca a fost o adevarata feerie .
Sunt fan-ceai , momentan imi place mult ceaiul indonesian sencha[ am aflat ca sencha e denumirea pentru frunzele din prima culegere.
Chiar cafeaua nu imi pare foarte aromata si atunci pun cateva firicele din ceai de fruvte pina colada .

mihaelar63 1

29.05.2012, 14:40

Upss, m-am uitat inca odata cu atentie la toate foto
Pana la urma l-am gasit
Unde se odihnea dragutul,
Eu zic ca e prea mic pentru portofel

MotanLaOale 1

29.05.2012, 15:25

Acum am observat si eu
Portofel nu, dar o curea de ceas???

deyutzky 1

29.05.2012, 16:51

o super prezentare si niste poze superbe

Sim0na 1

29.05.2012, 20:35

Foarte faine pozele... iar prezentarea, nota 10!!

Mihaela11_jo 1

30.05.2012, 14:55

Mihaela63 Eu am optat pentru brosha
Motan
deyutzki
Simona

mihaelar63 1

30.05.2012, 15:36

Cu ocazia asta merg sa pun de un ceai de data asta ceai negru cu bergamote + ghimbir si lamaie . E divin iti lasa mult timp in cerul gurii o aroma subtila ce nu o pot descrie

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kashmiri Chai, ceai roz indian