Ceafa si pastrama de porc la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 26 Mai 2016 | 12696 vizualizari

COMENTARII (16)

Ina 1

26.05.2016, 21:34

tot legume...

Constelatialeu 1

26.05.2016, 21:40

Recomandate de cercetatorii britanici...

Ina 1

26.05.2016, 21:40

)

CameliaR 1

26.05.2016, 21:49

Buna ceafa si pastrama!

mirela0911 1

26.05.2016, 21:49

Tot mai buna e leguma asta!

Bya Ralu 1

26.05.2016, 21:49

legumele unde sunt?

MotanLaOale 1

26.05.2016, 21:52

buna leguma

diaconta 1

26.05.2016, 21:54

Ce de legume ai gatit acolo )))

Constelatialeu 1

26.05.2016, 21:56

Diamantoaso bag de seama ca nu mai vezi bine, e platoul plin de legumicole porcesti...

Constelatialeu 1

26.05.2016, 21:56

Die, asa ne-a recomandat cercetatorii britanici.....

-Licurici- 1

26.05.2016, 22:15

reisnaor_2006 1

26.05.2016, 22:34

Valeuuuuu venim la masa

dantes 1

27.05.2016, 06:34

Buna!

AndrutzaP 1

27.05.2016, 09:22

O minunatie!!!

Rocsi 1

27.05.2016, 20:37

Astea imi plac si mieeee

Rahela Velicu 1

30.05.2016, 10:40

ce bunatate aici!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Picior de porc cu sos de hrean si smantana