Castraveti murati rapid

de LUK in Muraturi, 27 Iun 2011 | 22826 vizualizari

COMENTARII (23)

lilik 1

28.06.2011, 00:12

RuxyRux 1

28.06.2011, 00:30

O nebunie

LUK 1

28.06.2011, 07:20

marcela1979 1

28.06.2011, 08:55

vreau si eu niste castraveti

MotanLaOale 1

28.06.2011, 09:24

buni buni

Rocsi 1

28.06.2011, 11:08

super reteta pentru vara

mirela0911 1

28.06.2011, 11:26

ce buni sunt pe aici la noi li se spun castraveti covăsiţi

La Ancuta 1

28.06.2011, 13:44

mihaelaM 1

28.06.2011, 16:20

deyutzky 1

28.06.2011, 17:11

super

DIANA B 1

28.06.2011, 17:24

Bun , bun ............. da mararu' unde-i ? sau nici voua nu va place , mai Florina

aziz 1

28.06.2011, 18:38

bun tare

MIUTA 1

29.06.2011, 13:25

LUK 1

29.06.2011, 17:59

Diana la castravetii astia nu pun marar..asa am "mostenit" reteta de la soacra mea..sunt preferatii sotului..la cei care se mureaza pe iarna punem si marar

LUK 1

29.06.2011, 17:59

Mona,Miuta,deyu,Mihaela,Anca

LUK 1

29.06.2011, 18:00

Interesanta denumire Mirela

LUK 1

29.06.2011, 18:00

Rocsi,Vladimir,Carla

Bucataras Medi 1

29.06.2011, 20:22

Ce culoare frumoasa au................

LUK 1

29.06.2011, 22:05

multumesc Medi

Lau 1

02.07.2011, 22:21

buni

horia 1

15.07.2011, 00:38

castravetilor murati,nu le pot rezista niciodata.super reteta si prezentare,felicitari !

kukibella 1

20.06.2014, 10:36

moi_miruna 1

20.06.2014, 11:09


Dar painea ce rol are?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza rosie in otet