Cascaval pane

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2014 | 12762 vizualizari

COMENTARII (55)

Bya Ralu 1

11.01.2014, 19:56

ce bun e

Bucataras Medi 1

11.01.2014, 19:57

demult nu am mai facut si mi-ai facut pofta

Cris2711 1

11.01.2014, 20:00

Buna idee,Rocsi,mi-ai facut o pofta nebuna)

Bunica 1

11.01.2014, 20:05

Ce bunatate ne-ai adus Rocsi!

ralu_ca 1

11.01.2014, 20:06

Criss 1

11.01.2014, 20:06

Ina 1

11.01.2014, 20:07


Eu folosesc doar ou si pesmet si cat ar fi cascavalul de moale, tot nu se intinde-n tigaie

MotanLaOale 1

11.01.2014, 20:08

bun bun

Gergiana S 1

11.01.2014, 20:12

Preferatul meu!Mi-ai facut pofta, servesc o portie virtuuala de la tine

Constelatialeu 1

11.01.2014, 20:18

Micutza Luana 1

11.01.2014, 20:19

imi place tare mult

Corinuta 1

11.01.2014, 20:30

Foarte bun!

Dana_Retetegg 1

11.01.2014, 20:37

mmmm, ce buuun

RuxyRux 1

11.01.2014, 20:38

O, daaaa...delicios Rocs drag!

Merisor 1

11.01.2014, 20:45

O bunatate!

diaconta 1

11.01.2014, 20:58

ce mult imi place

laura_n 1

11.01.2014, 21:18

ce pofta mi-ai facut, Rocs! a iesit excelent! mie nu imi iese

- Andreea - 1

11.01.2014, 21:32

deyutzky 1

11.01.2014, 21:39

bun bun bun

Alexandra Burz 1

11.01.2014, 21:43

Satisfyyourcravings 1

11.01.2014, 22:16

Imi place!

Steffy 1

11.01.2014, 23:32

Mi-ai facut pofta, Rocsi. O sa incerc si eu reteta, desi mie niciodata nu mi-a iesit. Si eu sunt innebunita dupa cascaval pane.

Steffy 1

11.01.2014, 23:33

mihaelar63 1

12.01.2014, 02:09

Rocsicutz

dantes 1

12.01.2014, 09:50

Foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnati de Plescoi in aluat