Cas de oi framantat la borcane

de iry-gabriela in Conserve, 12 Iun 2012 | 16918 vizualizari

COMENTARII (16)

Panacris 1

12.06.2012, 22:37

Interesant! De retinut!

mihaelar63 1

12.06.2012, 22:44


Bine de stiut !!!

MotanLaOale 1

12.06.2012, 22:47

alinutzika 1

12.06.2012, 22:55

fain! cat rezista casul pus asa? si unde trebuie tinut?

iry-gabriela 1

12.06.2012, 23:03

pai tii borcanele asa pana se scurge zarul apoi le intorci si le infiletezi bine!

mamaieelena 1

12.06.2012, 23:42

imi place e de retinut

Sidy 1

13.06.2012, 07:03

E foarte bun casul asa pastrat. Si eu il tin asa dar nu am pus malai deasupra...voi incerca
Eu tai cateva felii din cas , le pun in punguta si apoi le bag in congelator.Am cas proaspat oricand vreau si iese un cas pane nemaipomenit....

Lau 1

13.06.2012, 08:08

asa face si mama mea

Bya Ralu 1

13.06.2012, 09:44

super

Rocsi 1

13.06.2012, 11:15

Si noi punem ,dar nu stiam de faza cu malai.Noi le si sterilizam.

iry-gabriela 1

13.06.2012, 21:35

cred ca se mentine bine si sterilizat rocsi

iry-gabriela 1

13.06.2012, 21:36

sidy,sa stii ca si eu pun bucati la congelator dar imi place si varianta asta pt ca este deja sarata si merge super cu mamaliga

alinutzika 1

14.06.2012, 22:44

unde se pastreaza borcanele?

Sim0na 1

14.06.2012, 22:56

Foarte faina reteta!

iry-gabriela 1

15.06.2012, 05:29

alinutza ce glumeata esti....in beci evident sa intr-o camara fff racoroasa,

scarlet 1

22.11.2012, 15:34

am si eu cateva intrebari, daca cineva a avut problema asta, am mare nevoie de un sfat avizat
am framantat cas cu urda si cu sare, si am pus la borcane la frigider. insa dupa 2 saptamani, o simt acidulata la gust, si nu stiu ce sa ii fac sa o recuperez. daca o mai las se va strica, nu stiu spre ce se duce, insa nu e in regula gustul ei. recunosc ca nu am pus-o la scurs inainte, si atat casul cat si urda au fost foarte proaspete si umede.
stie cineva ce as putea sa ii fac sa nu se aciduleze mai mult?
o alta intrebare: iri_love, daca fac varianta ta pot sa o tin pe balcon sau la frigider? e frig in ambele locuri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cas la borcan