Cas de oi framantat la borcane

de iry-gabriela in Conserve, 12 Iun 2012 | 15943 vizualizari

COMENTARII (16)

Panacris 1

12.06.2012, 22:37

Interesant! De retinut!

mihaelar63 1

12.06.2012, 22:44


Bine de stiut !!!

MotanLaOale 1

12.06.2012, 22:47

alinutzika 1

12.06.2012, 22:55

fain! cat rezista casul pus asa? si unde trebuie tinut?

iry-gabriela 1

12.06.2012, 23:03

pai tii borcanele asa pana se scurge zarul apoi le intorci si le infiletezi bine!

mamaieelena 1

12.06.2012, 23:42

imi place e de retinut

Sidy 1

13.06.2012, 07:03

E foarte bun casul asa pastrat. Si eu il tin asa dar nu am pus malai deasupra...voi incerca
Eu tai cateva felii din cas , le pun in punguta si apoi le bag in congelator.Am cas proaspat oricand vreau si iese un cas pane nemaipomenit....

Lau 1

13.06.2012, 08:08

asa face si mama mea

Bya Ralu 1

13.06.2012, 09:44

super

Rocsi 1

13.06.2012, 11:15

Si noi punem ,dar nu stiam de faza cu malai.Noi le si sterilizam.

iry-gabriela 1

13.06.2012, 21:35

cred ca se mentine bine si sterilizat rocsi

iry-gabriela 1

13.06.2012, 21:36

sidy,sa stii ca si eu pun bucati la congelator dar imi place si varianta asta pt ca este deja sarata si merge super cu mamaliga

alinutzika 1

14.06.2012, 22:44

unde se pastreaza borcanele?

Sim0na 1

14.06.2012, 22:56

Foarte faina reteta!

iry-gabriela 1

15.06.2012, 05:29

alinutza ce glumeata esti....in beci evident sa intr-o camara fff racoroasa,

scarlet 1

22.11.2012, 15:34

am si eu cateva intrebari, daca cineva a avut problema asta, am mare nevoie de un sfat avizat
am framantat cas cu urda si cu sare, si am pus la borcane la frigider. insa dupa 2 saptamani, o simt acidulata la gust, si nu stiu ce sa ii fac sa o recuperez. daca o mai las se va strica, nu stiu spre ce se duce, insa nu e in regula gustul ei. recunosc ca nu am pus-o la scurs inainte, si atat casul cat si urda au fost foarte proaspete si umede.
stie cineva ce as putea sa ii fac sa nu se aciduleze mai mult?
o alta intrebare: iri_love, daca fac varianta ta pot sa o tin pe balcon sau la frigider? e frig in ambele locuri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cas la borcan