Cartofi la cuptor cu sos de branzeturi

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2014 | 5652 vizualizari

COMENTARII (12)

Constelatialeu 1

20.09.2014, 21:08

- Andreea - 1

20.09.2014, 21:15

deyutzky 1

20.09.2014, 21:32

deliciosi

Rocsi 1

20.09.2014, 21:32

Nu sunt consumatoare de branzeturi dar cartofii astia simt eu ca sunt tare buni!

Alexandra Burz 1

20.09.2014, 21:52

vaiii ce pofta ammm...

MotanLaOale 1

20.09.2014, 22:06

bun bun

Bunica 1

20.09.2014, 23:35

Asta e pe gustul meu!

dantes 1

21.09.2014, 06:55

Gustos!

babi5 1

21.09.2014, 07:26

Cartofii ii vreau brinza insa nu nu prea ma impac cu brinza desi toti cei din familie sunt brinzari inraiti dar asta nu ma impiedeca ss facsi fu

Xandrinne 1

21.09.2014, 08:54

Gherca Daniela 1

21.09.2014, 10:42

mmm deliciosi

MOKUSKA 1

21.09.2014, 11:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ciuperci, smantana si cascaval Delaco la cuptor