Eu atat de mult i-am tinut...acum nu stiu, poate depinde si de cuptor, va rog sa ii verificati cu o furculita dupa o ora si daca sunt facuti...atunci ii scoateti desigur mai devreme...
Lady stiu bine ce spun.... Tu pune-i te rog la temperatura pe care o gasesti tu potrivita.... Si ca sa nu mai fie discutii voi modifica si in reteta astfel incat sa faca fiecare cum crede ca e potrivit pentru el!
Ruxy, stai liniştită că la cuptorul meu trebuie minim 2 ore
Eu de asta nu fac des deşi ne plac muuuuuuult de tot.
Aşa ca eu cred că dacă sunt tăiaţi aşa cum i-ai făcut tu, o să+mi ajungă şi mie o oră jumătate şi pentru jumătatea aia de oră ce-o salvez o să îţi mulţumesc
minunat arată!
Neataaaaa Gabytule drag...ma vezi nelinistita asa de la prima ora? ))...glumesc desigur, stii n-as vrea sa apara discutii cum ca din cauza mea au ars oamenii cartofii...ar fi pacat de ei ca-s prea deliciosi! ...ma bucur ca ma intelegi...stii eu am un cuptor electric Ariston destul de vechiut are vreo opt anisori insa sunt perfect multumita de el...am un program scurt pe care-l folosesc mereu care lucreaza la 200 de grade timp de jumatate de ora...l-am dat de trei ori deci o ora si jumatate, caci nu erau facuti...pe dinafara coaja era rumenita iar la interior erau inca nepatrunsi bine, deci nu puteam sa ii scot ...de aceea spun ca e in functie de cuptor...chiar si cartofii in coaja tot o ora jumatate trebuie sa ii tin daca vreau sa ii scot facuti....puuup si multumesc!