Cartofi Acordeon

de ionix in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2009 | 7959 vizualizari

COMENTARII (16)

Adinuta 1

30.10.2009, 08:10

mmmm bun, bun

ionix 1

30.10.2009, 08:16

foarte buni... desi de obicei ies mai buni dar de data asta am avut branza topita la baton... e mai buna branzica topita la cutie pentru ca se topeste mai bine...

Miha 1

30.10.2009, 09:55

Stiu si eu reteta asta. Tot de la Natalia! Is foarte buni, merita incercati.

ionix 1

30.10.2009, 12:29

eu nu stiu cum o chema pe tipa aia sau poate era un tip nu stiu... si daaaaaap isssssss foarte buni

ramo_cata 1

30.10.2009, 13:44

sandytza 1

30.10.2009, 14:36

Daca tot ii laudati atata am sa ii incerc si eu

ionix 1

30.10.2009, 15:10

sandytza, sa stii ca merita sa ne spui daca ti-au placut

Michelle 1

31.10.2009, 09:26

arata super bine

Oana 1

31.10.2009, 10:57

Si eu am facut de mult, uitasem sa postez reteta Tare buni sunt!

ionix 1

31.10.2009, 11:36

mersic Michelle

ionix 1

31.10.2009, 11:37

asa-i Oana... is tare buni...

fluturas 1

31.10.2009, 12:20

si mie imi plac..arata foarte bine si sunt super gustosi...
n-am mai facut de mult

ionix 1

31.10.2009, 13:24

se pare ca am dat tonul la cartofi

Oana 1

31.10.2009, 16:31

Tocmai am gasit pozele mele , o sa postez imediat si reteta mea, care, de altfel, e la fel

ionix 1

06.12.2009, 14:25

asa-i Aurelian, au un gust foarte bun... multumesc pt sfat, eu ii tin in apa pentru a nu se innegri... daca stii vreo metoda sa nu se innegreasca ti-as fi recunoscatoare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Poienita cu ciuperci a la Michelle