Cappuccino cheesecake

de Tuxedo in Torturi, 9 Mai 2013 | 9556 vizualizari

COMENTARII (39)

Tuxedo 1

09.05.2013, 23:39

Sidy 1

10.05.2013, 07:34

Doamne cum poate sa arate.....!

Dya Daniela Andrei 1

10.05.2013, 09:12

Tare frumos!

Constelatialeu 1

10.05.2013, 09:26

Ce bine arata !

angyb 1

10.05.2013, 09:43

Toamna07 1

10.05.2013, 10:38

O felie mare,va rog,acum!

sebirizescu 1

10.05.2013, 11:02

super

Rocsi 1

10.05.2013, 11:31

Un deliciu dar si tare frumos

Lau 1

10.05.2013, 17:24

superb arata

ggm 1

11.05.2013, 14:07

Buna
am facut aseara cheesecake-ul. 2 probleme am intampinat
una la blat- prea mult unt, cand bagi la cuptor se cam topeste
si a doua-gelatina dupa ce se pune la hidratat se topeste putin in apa calda, altfel granulele se vad si nu isi face treaba gelatina. azi cand l-am taiat... a fost cam prea moale, in rest la gust e foarte bun

ggm 1

11.05.2013, 14:09

intr-adevar nu trebuie atat de multa crema de branza

Tuxedo 1

11.05.2013, 15:35

GGM, ma bucur ca ti-a placut! ce se intampla cu gelatina,in general se pune pe baie de aburi dupa ce s-a hidratat sau se incalzeste putin la microunde cca 30 de secunde. Din graba nu am mai scris amanuntul asta...imi pare rau ca ti-a iesit cam moale, mie mi-a iesit cam prea tare .
O sa adaug amanuntul la reteta, eu lucrez de mult cu gelatina si mi se pare f usor de lucrat cu ea, data viitoare o sa fiu mai atenta.
Pupici!

diana_k 1

11.05.2013, 20:40

delicios tortul

Ancutsa 1

09.09.2016, 16:14

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort inima