Calamari rings - Ineluse de calamari

de Mitinita in Fructe de mare, 5 Mar 2011 | 8161 vizualizari

COMENTARII (21)

Cris2711 1

05.03.2011, 11:10

cam fug peste tot,unora le place ,altora nu dar este un avantaj ca ramane mai mult pentru cei care pretuiesc calamari

Mitinita 1

05.03.2011, 11:15

cris am patit-o noi cu crevetii,facusem la un party si ii mancasem numai eu si sotul meu si ziceam ce bine ca nu le plac

Cris2711 1

05.03.2011, 11:24

stiu si eu din experiente asemanatoare

gaby_duceag 1

05.03.2011, 11:47

))))))

kamy 1

05.03.2011, 13:26

am gustat o data calamar la gratar...era ca un soric cu putin gust de peste cred ca-mi plac si mie inelusele tale

cismaru_nicoleta 1

05.03.2011, 15:00

Kamy
Imi plac mult la gust

mena29 1

05.03.2011, 15:05

Arata bine,eu as incerca

RuxyRux 1

05.03.2011, 15:12

Preferatii mei e mancarea care m-a uimit

Mitinita 1

05.03.2011, 16:48

kamy soric cu gust de peste

zaharia_mihaela2005 1

05.03.2011, 20:03

super buni. fetita mea ar manca nonstop

MIUTA 1

06.03.2011, 00:34

Imi place si eu vreau

LUK 1

06.03.2011, 15:19

divainbucatarie 1

07.03.2011, 08:53

MotanLaOale 1

07.03.2011, 09:00

deyutzky 1

14.03.2011, 23:09

Criss 1

15.03.2011, 12:42

Foarte bune. Mie imi plac la nebunie fructele de mare. Daca "fug" de ele, e pentru pretul piperat pe care il au.

Mitinita 1

15.03.2011, 13:04

Criss,ai dreptate cu pretul...dupa ce ca sunt si asa de scumpe majoritatea sunt si congelate. Cel putin calamari mereu are o gramada de gheata

Criss 1

15.03.2011, 16:00

Da, sunt "glazurati". Am cumparat o data file de rechin glazurat. Asa se numea. Mi-am dat seama acasa de ce se numesc "glazurati". Erau inveliti intr-o glazura generoasa de ghiata. Dupa decongelare a ramas jumatate din file.

Mitinita 1

15.03.2011, 20:54

criss, deci asta inseamna "glazurati"...cam scump platim noi ptr glazura

mamaieelena 1

15.04.2011, 07:11

adry88 1

13.05.2011, 15:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Platou cu fructe de mare