Cabanos in foietaj

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2010 | 8803 vizualizari

COMENTARII (16)

Bucataras 1

23.01.2010, 18:16

Teo 1

23.01.2010, 18:31

Rapid si bun! O sa fac si eu, este un aperitiv foarte interesant!

ela 1

23.01.2010, 19:09

eu am vrut sa fac mai devreme cremvursti in foietaj dar nu am aluat si sa fac unul acum...mai bine ceva de aici,a mai ramas?

mihaelar63 1

23.01.2010, 19:43

3 buc restul au luat drumul clujului la studenti

Adinacarla 1

23.01.2010, 20:10

Si mie imi plac tare mult cabanosii in foietaj dar si crenvusii.
Arata foarte bine cei facuti de tine.
felicitari!

madi_marin 1

23.01.2010, 20:12

ce bine arata....

mihaelar63 1

23.01.2010, 20:41

multumesc , eu zic ca intai trebuie sa mananci cu ochii , primul impact e aspectul vizual

Bunica 1

23.01.2010, 21:28

Studentii sunt in sesiune si trebuie hraniti bine. Ma miram eu de ce ai facut atatea pregatiri deosebite , nu ca in alte dati nu ai de 5 furculite

Teo 1

23.01.2010, 21:40

se lipesc semintele ,daca nu manjim cu ou ?din poza par pe jumatate coapte.

mihaelar63 1

23.01.2010, 22:07

teo , mie nu prea imi place oul pe deasupra .. pentru ca nu e ou par mai palide , dar de copti sunt copti . da se lipesc semintele .

marcela1979 1

27.01.2010, 13:18

am facut si eu si cu crenvusti si cu carnaciori picanti .Adevarul e ca s au terminat foarte repede.

rivka 1

27.01.2010, 13:34

vreau sa fac deseara, cu cremwursti
...

ela 1

27.01.2010, 14:24

eu am facut aseara si cu cremvurst si cu cabanos,sunt un deliciu...si la catelusa mea i-au plac

mihaelar63 1

27.01.2010, 14:26

ela cu o catelusa asa educata ....cu competente culinare , o putem pune in ceva juriu

ela 1

27.01.2010, 14:27

eu am uns foietajul deasupra cu galbenus de ou si am pus susan

mihaelar63 1

27.01.2010, 14:28

rivka , la urmatoarea preparare ma tenteaza sa pun in interior mustar sau hrean , sunt curioasa ce iese , sau un picut de cas ,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foietaj rasucit