Bulz de Rucar

de VERONICA2607 in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2012 | 4295 vizualizari

COMENTARII (14)

Ina 1

23.02.2012, 19:27

o portie, te rog!

Bucataras Medi 1

23.02.2012, 19:32

eu doua.

RuxyRux 1

23.02.2012, 19:45

Si mieeee...place mult...cu branza de burduf sunt mai pretentioasa...daca miroase nu pap...daca nu miroase...mai cer o portie

mirela0911 1

23.02.2012, 20:10

Moaaaa ce-mi place!

ionela2682 1

23.02.2012, 20:10

Vai..simplu si bun!

Lau 1

23.02.2012, 20:26

place

VERONICA2607 1

23.02.2012, 21:07

nu miroase...garantez ruxy, e si bio...facuta de bunicul meu...

RuxyRux 1

23.02.2012, 21:19

Atunci vreau siguuur!!!

iry-gabriela 1

23.02.2012, 21:32

azi am facut si eu

Rocsi 1

23.02.2012, 21:35

oana_pisicutza16 1

24.02.2012, 00:23

yammy

Denissa 1

24.02.2012, 07:44

bun, tare bun

mamaieelena 1

24.02.2012, 12:08

imi place

gaby_gabytza 1

24.02.2012, 14:09

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bulz ciobanesc