Brownies cappuccino

de Oana in Dulciuri, 1 Apr 2009 | 38949 vizualizari

COMENTARII (20)

Oana 1

21.01.2009, 20:13

Iahim, dureaza mai mult sa o lasi la rece. Dar cam o ora iti ia sa o faci...cam asa...apoi depinde cat rezisti s-o lasi la frigider . Nu se face greu.

Bucataras 1

10.03.2009, 23:31

Sorin, poti selecta textul si apoi il poti printa. Oricum, o sugestie bine-venita. Sper sa raspundem in scurt timp (cam o luna) cu o surpriza de proportii

Oana 1

10.03.2009, 23:37

Da, Sorin, am printat si eu asa, am selectat ce-am vrut si apoi am dat "print selection" si a iesit bine

ela 1

17.07.2010, 21:43

wow.....

Oana 1

18.07.2010, 18:24

Ela, e preferata lui Cata, dar si a mea, e o prajitura f.f. rafinata!!

ela 1

18.07.2010, 18:41

Oana la retetele preferate ale lui Cata am gasit-o,pusa la favorite am facut o incursiune in bucataras la inceputuri,la prajituri

Oana 1

18.07.2010, 18:54

Pai e in stare sa manance juma de tava cand fac!!

ela 1

18.07.2010, 18:55

sa ma chemi si pe mine sa mananc cealalta jumatate de tava cand mai faci

mena29 1

18.07.2010, 19:09

Ela.Oana,arata super si dupa cum suna reteta, sigur e senzationala

Oana 1

18.07.2010, 19:52

Ela, pai ieri m-a intrebat daca fac Dar am facut totuletul cu mousse Daca vrei o felie din ala, te servesc cu placere

ela 1

18.07.2010, 20:25

daca nu a mancat Cata tot.....vin si eu,am vazut deja si am salivat.....

adasev12 1

05.10.2010, 00:12

f frumos arata...dar de ce cappuccino, ca e cu nes,...
cam mult d elucru dar cred ca merita
5

Miha 1

05.10.2010, 00:33

Ada, prajitura asta este senzationala. Daca mananci o data nu o mai poti uita. Pentru mine este incontestabil, regina prajiturilor. Desi pare ca e greu de facut, sa stii ca nu este asa. E mai mult scrisul decat facutul.

elena1988 1

04.03.2011, 16:32

claudiaO 1

05.12.2013, 16:30

este cea mai buna prajitura ever garantat - o faci odata si apoi o faci de cate ori ai ocazia; si nu este deloc dificil de facut.
Draga Miha, am gasit reteta prima oara pe site-ul tau si asa cum bine ai scris acolo" este pe masa la fiecare aniversare"-mare dreptate ai avut

claudiaO 1

05.12.2013, 16:31

eu nuca pun mai multa...cca 250-300 gr

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Savarine cu pesmet...