Briose pufoase cu visine

de ionela2682 in Dulciuri, 19 Feb 2010 | 11225 vizualizari

COMENTARII (7)

Anastasia 1

19.02.2010, 13:19

e ok ,dar era bine sa zici cat timp le tii la copt si la ce foc pentru incepatori in rest arata super

silvi0ara 1

19.02.2010, 13:30

Foarte bine arata.

Rocsi 1

19.02.2010, 15:32

Teo 1

19.02.2010, 21:17

are dreptate Anastasia,sunt si vizitatori incepatori, fiecare amanunt conteaza!ce ''chipuri ''vesele au!

ionela2682 1

20.02.2010, 17:44

pai acum ce sa spun ,difera in functie de cuptor,dar se tin in principiu pana trec testul scobitorii.ce este asta? pana infigi o scobitoare pana la fund iar cand o scoti este perfect curata!

elena1988 1

10.03.2011, 10:46

deyutzky 1

05.04.2011, 23:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cu visine si frisca