Briose cu salam

de Zambareata in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2013 | 7402 vizualizari

COMENTARII (16)

laura_n 1

26.06.2013, 15:05

tot raul spre bine, au iesit foarte bine

Alina26 1

26.06.2013, 15:05

ce bune sunt...le mananci cu ochii..!!!

MotanLaOale 1

26.06.2013, 15:06

- Andreea - 1

26.06.2013, 15:10

diaconta 1

26.06.2013, 15:13

deci ai "recuperat" buinisor din ele ))
bune

Lau 1

26.06.2013, 15:27

bunnn

Bunica 1

26.06.2013, 15:29

Astea sunt cele zburatoare

Zambareata 1

26.06.2013, 15:56

nu buni,alea care au zburat,au luat directia cos de gunoi

babi5 1

26.06.2013, 16:00

Merisor 1

26.06.2013, 16:32

Gio Oricum cele ramase au iesit foarte bine!

nadea68 1

26.06.2013, 17:07

iry-gabriela 1

26.06.2013, 18:05

mena29 1

26.06.2013, 19:27

Ce frumoase ti-au iesit pana la urma!

Rocsi 1

26.06.2013, 21:35

Ce faine ti-au iesit chiar daca ai avut peripetii

Krystyan Trendy 1

05.11.2013, 11:00

mmm...minunate

DeliciidelaM 1

05.04.2016, 10:19

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv cu branza si chimen