Briose cu dovlecel si miez de lapte

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2013 | 3390 vizualizari

COMENTARII (17)

Constelatialeu 1

20.04.2013, 18:56

Ce simpatice sunt !

Geanina87 1

20.04.2013, 18:56

Seamana cu savarinele Superbe

sasha 1

20.04.2013, 18:57

aoleu ..inima.. ce bine arataaa

Constelatialeu 1

20.04.2013, 19:01

Eu astept desertul,sa vad ce-ti trece prin cap...

deyutzky 1

20.04.2013, 19:03

ce frumoase suntt!!!

simona72 1

20.04.2013, 19:03

cu desertul am inceput, este prajitura cu malai

Cris2711 1

20.04.2013, 19:06

ce tare arata,savarine curate)

Corinuta 1

20.04.2013, 19:08

Ce dragute! Numai la savarine te gandesti Cris

Constelatialeu 1

20.04.2013, 19:09

E clar,sunt beata si n-am baut nimic....daca ai zis malai nu mi-a trecut prin cap ca-i prajitura,desi e de dulce...

MotanLaOale 1

20.04.2013, 19:20

marianascarlat 1

20.04.2013, 19:34

Bravo!,

Rocsi 1

20.04.2013, 20:05

Ce imi place cum arata!

RuxyRux 1

20.04.2013, 21:12

Grozav!

ionela2682 1

20.04.2013, 21:45

diaconta 1

20.04.2013, 22:11

ce frumusele

roxana_simona 1

09.05.2013, 21:31

babi5 1

10.06.2013, 23:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu sos alb la cuptor