Briose cu dovlecei

de sasha in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2013 | 7049 vizualizari

COMENTARII (15)

gaby_gabytza 1

19.04.2013, 14:15

ce fain arata

laura_n 1

19.04.2013, 14:28

ce mult imi plac

simona72 1

19.04.2013, 14:29

f faine si f bune!!!!

MotanLaOale 1

19.04.2013, 14:37

ionela2682 1

19.04.2013, 14:55

karla 1

19.04.2013, 15:54

alilianaa 1

19.04.2013, 17:11

faine,,

Bunica 1

19.04.2013, 18:18

Ce bine arata1

diaconta 1

19.04.2013, 20:15

Imi plac

Alina26 1

19.04.2013, 20:19

ce bunaciune...!!!!!!!

Rocsi 1

19.04.2013, 20:42

Ce bune si dragute sunt!

RuxyRux 1

19.04.2013, 22:58

Mai mai mai...fetele superbe gatesc? Ma intrebam daca nu cumva cautai un site cu fotomodele si ai nimerit din greseala ... bunatate mare preparatul tau!

sasha 1

20.04.2013, 09:34

Da gatesc si nu am gresit site-ul stiu ca nu mai sunt fete " frumoase" ca sa le placa gatitul uite ca sa nimerit sa fiu eu

Bya Ralu 1

20.04.2013, 18:12

foarte bune

sasha 1

20.04.2013, 18:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu ciuperci