Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cus

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2015 | 5268 vizualizari

COMENTARII (36)

Merisor 1

29.04.2015, 08:47

Geo, multumesc! Ksenya, Rocsi

anca_rm 1

29.04.2015, 09:46

ce idee minunata ai avut , foarte bune trebuie sa fie

Merisor 1

29.04.2015, 10:00

Bune au fost, Ancuta!

tarasmariana 1

29.04.2015, 11:09

Delicioase!

Merisor 1

29.04.2015, 12:54

Panacris 1

29.04.2015, 21:30

Ligia Bxl 1

02.05.2015, 11:14

Bya Ralu 1

02.05.2015, 16:58

ce reteta faina,la favo

Catalina L 1

02.05.2015, 17:27

ce original ....bravo

Valclaudia 1

02.05.2015, 20:50

Deosebite! Felicitari pentru idee,Merisor! Le trec si eu la colectie......

Merisor 1

02.05.2015, 21:47

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]