Bors de pui ca la mama acasa

de Sylvia in Ciorbe, 22 Feb 2010 | 35208 vizualizari

COMENTARII (9)

silvi0ara 1

22.02.2010, 10:32

Ce bine arata.

Miha 1

22.02.2010, 11:03

Cand am sa reusesc sa ma ridic de aici de pe scaun o sa le fac si eu la copii niste ciorbita!

Sylvia 1

22.02.2010, 12:22

Miha sa ne spui ce ciorbita faci ca eu sunt cam in pana de idei cu ciorbitele.

Rocsi 1

22.02.2010, 14:54

imi place ...e pe gustul meu

Teo 1

22.02.2010, 20:01

seamana de la ''o posta'' cu o ciorba de-a noastra ,de la tara!m-am si asezat la o portioara fara prea multe rugaminti!

ela 1

22.02.2010, 20:06

ce bine arata,mai ca as manca si eu desi nu mananc decat supa

Sylvia 1

23.02.2010, 14:00

Teo exact a asta ma gandeam ca rata ca si o ciorba facuta facuta intr-o gospodarie adevarata la curte mare noroc ca reusesc sa gasesc aici pui de casa, au cu totul alt gust .

Sylvia 1

23.02.2010, 14:02

Ela si baietii mei prefera supele de pui....daca r fi dupa ei numai asa ar manca totu este sa gusti si alte arome si mancaruri si o sa vezi cum descoperi ca de fapt iti plac o mutime

dicarmencitta1957 1

25.02.2010, 12:43

Foarte imbietoare,farfuria cu ciorba .Ai toate furculitele de la mine.In ziua de azi lumea nu prea mai face ciorba,uite o doamna care nu a uitat, ca farfuria de ciorba nu trebuie sa lipeseasca de la masa.Eiii sambata si duminica nici noi nu mancam ciorba,doar in timpul saptamanii.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu galuste