Bors de iepure

de Sylvia in Ciorbe, 19 Noi 2010 | 23796 vizualizari

COMENTARII (10)

Adinacarla 1

19.11.2010, 14:11

am ajuns la masa ma primesti

Sylvia 1

19.11.2010, 14:24

cu mare drag

Rocsi 1

19.11.2010, 14:29

ce culoare frumoasa are

Sylvia 1

19.11.2010, 14:58

A si fost foarte buna

MotanLaOale 1

19.11.2010, 17:01

iepurele se procura mai rar din pacate ca tare bun este

mena29 1

19.11.2010, 21:21

ce buuuna e!

Teo 1

19.11.2010, 22:07

nu am pregatit niciodata, doar friptura; cred insa ca e grozava !

mamaieelena 1

22.11.2010, 16:19

foarte gustos si sanatos carnea de iepure se recomanda celor care au colesterolul marit asa deci eu vreau o portie dubla nu am coresterolul marit dar imi place mult

tanyapatap 1

29.11.2010, 17:58

Sylvia 1

29.11.2010, 18:44

Teo trebuia sa gusti si ciorbita asta o data
Multumesc de laude si ma bucur ca v-a placut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana