Bomboane Raffaello (2)

de Miha in Dulciuri, 11 Ian 2010 | 19666 vizualizari

COMENTARII (25)

ionix 1

11.01.2010, 18:55

astea se fac pe foc??? ies mai tari cumva??? interesant

rivka 1

11.01.2010, 19:06

le incerc in ambele feluri ca doar imediat se fac.
ce bine arata....trebuie mai intai sa-mi achizitionez lapte praf apoi le fac.

rivka 1

11.01.2010, 19:36

cred ca varianta asta seamana mai bine cu alea originale...sau nu?

Michelle 1

12.01.2010, 08:09

crisad 1

12.01.2010, 09:49

cred ca ar fi interesante cu migdale la mijloc

rivka 1

12.01.2010, 10:52

da la mijloc cred ca fiecare dupa gust poate pune ce-i place...

gaby_duceag 1

12.01.2010, 11:12

pot pune foi de dafin?

ana 1

12.01.2010, 11:54

is super bune ,reteta asta am facut-o la botezul Teodorei ,la mijloc am pus migdale prajite usor.Foarte bune.
Gustul este asemanator cu cele orginale .

ana 1

12.01.2010, 11:55

Gogosarule daca vrei tu dafini ,de ce nu?

madi_marin 1

12.01.2010, 13:31

exact reteta asta o fac si eu, cu untul pe foc..... . sunt delicioase!

Miha 1

12.01.2010, 14:24

Gaby, le poti tavali si prin boabe de piper!

stely 1

12.01.2010, 14:42

Dar cu lapte obisnuit de vaca nu ies?

rivka 1

12.01.2010, 15:58

nu cred ca ies cu lapte de vaca ca nu se intaresc...cred...sau? eu acum atatea o sa incerc metode pana descopar cea mai buna

Miha 1

12.01.2010, 18:35

Stely, nu e bun laptele de vaca. Doar daca mai adaugi ceva in compozitie sa se lege. Si plus ca nu va avea gustul ala delicios de lapte praf.

stely 1

12.01.2010, 22:33

inteles.Deci va trebui sa iau o punga de lapte praf ceva mai ieftin,ca nu o sa stric cutia fetei de Nan ca-i prea scumpa..

Miha 1

12.01.2010, 22:54

Stely, nici n-as recomanda sa incerci cu NAN, nu cred sa iasa. La fel nu recomand nici laptele praf instant gen Darling sau Malita. Laptele praf Raraul este cel mai bun ( 12 ron cutia de 500 g) sau Dr Oetcher ( 10-11 ron punga de 380 g)

stely 1

15.01.2010, 09:08

Multzam de info,miha

Miha 1

15.01.2010, 09:35

cicilica 1

25.02.2010, 15:51

Ce imi place la retetele tale este faptul ca dai toate informatiile si daca respecti intru totul imposibil sa nu-ti iasa.

Miha 1

25.02.2010, 17:08

Multumesc Cicilica!

LLAAVVIINNIIAA 1

10.03.2010, 14:58

Buna Miha! Am mai trimis un comment , sper sa nu se suprapuna.
Am facut o portie de Rafaello care au iesit f bune, insa la modelat compozitia ''cerea'' sa fie stoarsa de surplusul de unt. Cca o cescuta de cafea a fost surplusul.Consistenta ulterioara a fost ok.
Am respectat cantitatile, cu toate astea...
La tine la fel s-a intamplat?
Numai bine!

Miha 1

10.03.2010, 18:10

Lavinia, la reteta aceasta, compozitia este intr-adevar mai "untoasa" decat la varianta cealalta, dar daca lasi compozitia sa se raceasca foarte bine nu mai exista incovenientul de care spui.

LLAAVVIINNIIAA 1

12.03.2010, 10:48

Ai dreptate! Ce e drept e ca le-am modelat caldutze. Eh, am mai redus din calorii cu acea eliminare de unt.
Numai bine!

caramela 1

27.10.2011, 15:43

dragelor..eu am pus si o foaie de napolitana pisata...au iesit minunate...va recomand...

Miha 1

27.10.2011, 16:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort Raffaello