Sincer iti spun Lia (si te rog sa nu o iei ca pe o critica la reteta ta), am facut blat din albusuri si nu mi-a placut: parca mancam burete. Poate cu fructe adaugate in compozitie sa fie mai zemos, mai mancabil!Chiar acum am la congelator o cana de albusuri si nu stiu ce-o sa fac cu ele, poate o bezea, poate Pavlova. Stiu ca multa lume de pe site a facut si poate lor le-a placut, eu doar mi-am spus parerea mea sincera, asa ca nu dati cu parul, va rog!
Corinuta, si critica daca era nu ma supara deloc . Altfel cum sa-mi vad greselile?
Parerea mea este sa o faci intr-o tava mai larga, suplimentezi cantitatea de fructe si vor fi 1 la 1, n-are cum sa fie uscata si inecacioasa fiind cu fructe. Stiu senzatia de burete, dar nu cu fructe. Am facut cateva precizari in tipsuri. Multumesc pentru pareri