Blat de tort pandişpan

de diaconta in Dulciuri, 2 Sep 2014 | 25791 vizualizari

COMENTARII (37)

T I M E A 1

02.09.2014, 23:10

pufosenie

MotanLaOale 1

02.09.2014, 23:12

crescut bine

mihaelar63 1

03.09.2014, 01:29

Util de stiut si bine explicat pentru profani

Bya Ralu 1

03.09.2014, 05:35

Super

Constelatialeu 1

03.09.2014, 06:01

Criss 1

03.09.2014, 06:03

portiadelumina 1

03.09.2014, 07:46

Deja m-ai pierdut din indroducere, e matematică curată Cred că mai repede ajung la Baia Mare decât să fac un tort, ca timp (cel puţin) poate chiar mai repede.
Die

MOKUSKA 1

03.09.2014, 09:16

Ce frumusete de pandispan

Adele 1

03.09.2014, 09:17

diaconta 1

03.09.2014, 09:18

Padre,hai ca nu-i complicat,nici macar pentru un nebucatar ))
Deci,pui un ou,pui 30 g zahar,mai pui un ou,mai pui 30 g zahar.Dupa ce ai pus toate ouale din dotare,incepi si socotesti cate 30g faina pentru fiecare ou )))
Mixezi frumos ouale cu zaharul 20-25 de minute,pui faina cu gesturi gingase ca sa lasi compozitia asa infoiata apoi pui frumusel la cuptor la 180 de grade fix exact)))si nu umbli la el 25 de minute.
Simplu ca buna ziua.)))
Asta nu inseamna ca nu te mai astept la Baia Mare

Bunica 1

03.09.2014, 09:26

Ce frumos ti-a iesit!

Ducesa 1

03.09.2014, 09:32

Citită la tine, pare foarte simplă rețeta. Poate mă încumet să-l prepar.

robert_b 1

03.09.2014, 09:42

!

portiadelumina 1

03.09.2014, 09:42

Uite, dacă-l face şi Ducesa, şi mai ales dacă-l postează, promit că-l fac şi eu. Vai de păcatele mele!

diaconta 1

03.09.2014, 10:19

Ducesa,pe bune ca e foarte foarte simplu de pregatit.O sa te indragostesti de el.
Astept impresii

diaconta 1

03.09.2014, 10:20

Padre,am notat,sa stii )))
Am eu asa un feeling ca te descurci de minune cu asa ceva si parca vad ce culoare minunata va avea cu oua de casa.

diaconta 1

03.09.2014, 10:21

Buni,il pregatesc mereu pentru torturi.
Imi place textura lui mai ales pentru torturile cu crema,care nu trebuie insiropate.

portiadelumina 1

03.09.2014, 10:29

Die, îmi place optimismul tău

reisnaor_2006 1

03.09.2014, 10:31

foarte bun

diaconta 1

03.09.2014, 10:36

Stiu Padre )))

Rocsi 1

03.09.2014, 11:05

Foarte reusit!

Corinuta 1

03.09.2014, 12:38

diaconta 1

03.09.2014, 14:44

Deci blatul asta de tort are mai multe vizualizari pe blog decat tortul ))nu mai bine-l lasam asa ....gol si nu ma mai munceam atat?

Panacris 1

03.09.2014, 15:55

Mulțumesc Dia! Un blat de tort perfect pentru mine Am înțeles bine, că se mixează ouăle întregi, adică gălbenuș și albuș, nu separat Că asta mă omoraă cel mai mult când trebuie să le bat separat Rețeta e direct la seif, păstrată cu sfințenie și cât de curând îi fac felul )

diaconta 1

03.09.2014, 16:10

Da Cristina,se bat ouale intregi,de aceea e atat de simplu de preparat.
Astept impresii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de lamaie