Bezele trandafiri

de Sim0na in Dulciuri, 28 Mai 2015 | 4073 vizualizari

COMENTARII (17)

Lorra 1

28.05.2015, 06:08

Ador bezelele

Constelatialeu 1

28.05.2015, 06:08

Ce frumoase sunt ! Vad ca faci bezele de dimineata...

Gicuta 1

28.05.2015, 06:20

Foarte frumoase!

Andra_Constantinescu 1

28.05.2015, 06:32

Superbe si bezelele!

deyutzky 1

28.05.2015, 06:32

dantes 1

28.05.2015, 06:51

Frumoase!

Panacris 1

28.05.2015, 07:06

anca_rm 1

28.05.2015, 07:29

frumoase sunt

MotanLaOale 1

28.05.2015, 07:49

simona72 1

28.05.2015, 07:52

La ce temperatura le-ai copt la cuptorul electric si cat timp?

miki_a 1

28.05.2015, 07:54

Perfecte!

Bya Ralu 1

28.05.2015, 09:01

la favo

diaconta 1

28.05.2015, 11:07

Vaaaaaaaai ce mult mi-au placut si astea

diaconta 1

28.05.2015, 11:07

Mie nu-mi raman albe si ma enerveaza

Oana 1

28.05.2015, 11:22

Ce frumoase sunt!

Rocsi 1

28.05.2015, 19:32

Ce frumuseti de bezele

cristeena20 1

31.05.2015, 18:10

minunate!!!Aici in Portugalia li se spun Suspiros (suspine) si imi place sa le pregatesc rupte si amestecate cu capsuni taiate cubulete si frisca. E und esert minunat si ra+id. O sa incerc s afac si eu bezelele dupa reteta ta. Ti-au iesit perfecte!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu mere si scortisoara