Bacon,apple and parmesan stuffed roast pork

de JustLoveCookin in Porc, 28 Dec 2010 | 4614 vizualizari

COMENTARII (26)

RuxyRux 1

28.12.2010, 20:30

Arata grozav....de nota 20!!!! La Multi Ani!

diaconta 1

28.12.2010, 20:34

minunat n-am auzit pana acum de "umar de porc"

Rocsi 1

28.12.2010, 20:37

extraordinar

ionix 1

28.12.2010, 20:37

wow... wow... woooow

mamaieelena 1

28.12.2010, 21:18

e super arata extrem de apetisant chiar daca sunt satula de fripturi din asta tot as manca la multi ani de anul nou

Sylvia 1

28.12.2010, 21:45

Super arata

tanyapatap 1

28.12.2010, 21:47

Dana_Retetegg 1

28.12.2010, 21:58

super

Mitinita 1

28.12.2010, 22:14

MIUTA 1

28.12.2010, 23:10

suuuper

Miha 1

28.12.2010, 23:25

Excelent!

LUK 1

28.12.2010, 23:41

super super

JustLoveCookin 1

29.12.2010, 03:02

Multumesc tuturor!! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!!

JustLoveCookin 1

29.12.2010, 03:06

Diaconta,sa stii ca nici eu nu am auzit denumirea asta,insa in toate limbile in care am cerut umar de porc,mi-au dat.Nu stiu sincer cum se numeste in romana,de aceea m-am uitat pe internet si am vazut in multe site-uri denumirea umar de porc,(care ar si si traducerea mot-a-mot) asa ca m-am gandit ca sunt doar eu un pic in afara subiectului. Recunosc,nu reusesc sa disting un tip de carne de altul...Imi place insa sa o gatesc... Am incredere in voi,veti sti sigur ce sa alegeti sa va iasa o friptura extraordinara,dupa cate bunataturi am vazut pe site...

Sidy 1

29.12.2010, 06:49

Minunat

Lizicat 1

29.12.2010, 09:51

Felicitari! Arata fantastic, iar combinatia de carne cu fructe este minunata. 5f

diaconta 1

29.12.2010, 10:13

Multumesc pentru informatii,pana la urma ideea este interesanta si importanta si fiecare o adapteaza preferintelor sale culinare.Inca o data felicitari,arata intr-un mare fel

JustLoveCookin 1

29.12.2010, 10:43

Multumesc ,draga mea!! asa e fiecare adapteaza retetele dupa propriul gust.Asa apar mereu retete imbunatatite.

catty 1

29.12.2010, 10:45

e bun dar fara mere

lia maria 1

29.12.2010, 10:47

minunata fripturica

Cris2711 1

29.12.2010, 11:40

JustLoveCookin 1

29.12.2010, 17:45

Tocmai spuneam,fiecare modifica dupa propria placere.Nici eu nu ma dau in vant dupa combinatii de dulce cu sarat, insa roast-ul asta eu intai l-am gustat la cineva, si placandu-mi foarte mult,am cerut reteta si l-am facut.Ma rog,e o friptura care se pune pe masa de Craciun in Italia destul de des,si italienii sunt super traditionalisti,mai ales in nord, unde locuiesc eu.Nu intalnesti des combinatii de dulce cu sarat.Insa merele nu lasa un gust dulce,ci mai mult acrisor.E chiar bun..

JustLoveCookin 1

29.12.2010, 17:46

Multumesc,Lia si Cris ! Sarbatori fericite si un an nou minunat va urez !

Ubulika 1

29.12.2010, 19:11

Cris2711 1

29.12.2010, 19:14

Sarbatori fericite,mersi pentru urari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de mistret la cuptor