Aripioare prajite in tigaia wok

de Constelatialeu in Pui, 20 Apr 2016 | 10229 vizualizari

COMENTARII (20)

Panacris 1

20.04.2016, 20:39

Parcă ziceai ceva de spaghete Bune și apetisante simplistele astea!

-Licurici- 1

20.04.2016, 20:40

MotanLaOale 1

20.04.2016, 20:42

bune bune

Constelatialeu 1

20.04.2016, 20:51

Zmeoaico, dar eu nu trebuie sa mananc ceva....

Gherca Daniela 1

20.04.2016, 20:55

Rita Ilies 1

20.04.2016, 21:00

Ce bune-s astea!!!

jolygina 1

20.04.2016, 21:01

Le ador

Bucataras Monica 1

20.04.2016, 21:07

Apetisante

mirela0911 1

20.04.2016, 21:13

Astea imi plaaaacc!

Merisor 1

20.04.2016, 21:13

Ce frumos s-au rumenit!

Rahela Velicu 1

20.04.2016, 21:14

bune

Constelatialeu 1

20.04.2016, 21:29

Multam, dragutilor !

cristinutanicolita 1

20.04.2016, 21:47

Mmmmm ce bine arata

marcela1979 1

20.04.2016, 22:03

diaconta 1

20.04.2016, 22:04

Io n-am wok de-ala,vin sa-mi dai c-or fi bune

Andra_Constantinescu 1

20.04.2016, 22:21

Mmm...tare bune!

Bunica 1

20.04.2016, 22:51

Asta e prea de tot!

Geanina87 1

21.04.2016, 08:47

Ce bune trebuie sa fie!

Rocsi 1

21.04.2016, 21:16

CameliaR 1

12.05.2016, 12:04

Ador aripioarele!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui cu parmezan si pesmet