Ardei umpluti cu carne de porc

de Cris2711 in Porc, 29 Dec 2011 | 4381 vizualizari

COMENTARII (99)

Cris2711 1

07.01.2012, 13:42

gaby_duceag 1

07.01.2012, 13:48

hai, doar nu e gata facutul de cap ")
hai. chitara-n mana si da din plete
http://www.youtube.com/watch?v=6jxsnIRpy2E&feature=related

Cris2711 1

07.01.2012, 13:49

Plete am ,chitara nu dar din cap dau

Cris2711 1

07.01.2012, 13:49

place

gaby_duceag 1

07.01.2012, 13:50

Cris2711 1

07.01.2012, 13:50

gaby_duceag 1

07.01.2012, 13:51

auzi, tu nu crezi ca facutul de cap ar trebui sa fie cel mai bine recompensat cu galbeni?

Cris2711 1

07.01.2012, 13:52

cu galbeni multi

Cris2711 1

07.01.2012, 14:06

ce ma nimeresti tu pe mine cu videoclipuri astazi

gaby_duceag 1

07.01.2012, 14:08

pai cu altceva n-am aruncat ca tot te-as nimeri))

Cris2711 1

07.01.2012, 14:08

Nu da ca doare

mihaelar63 1

16.01.2012, 12:39

Gustoasa versiune

corina241 1

29.01.2012, 15:40

CE BUNI SUNT

Cris2711 1

29.01.2012, 17:47

Mihaela intr-adevar,mersi

Cris2711 1

29.01.2012, 17:47

Corina multumesc ,draga mea

Bya Ralu 1

31.01.2012, 16:52

imi place cum arata

mihaelar63 1

02.02.2012, 02:20

Ce as mai manca !!!

Cris2711 1

02.02.2012, 17:23

iti dau cu mare dragpupici

horia 1

03.02.2012, 13:08

o prezentare si-un preparat super. BRAVO!

Cris2711 1

03.02.2012, 16:03

Horia iti multumesc mult pentru aprecieri

cocolina 1

19.04.2012, 13:33

Foarte buni

Cris2711 1

20.04.2012, 00:52

Cocolina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti si aromati, in vas roman