Ardei iuti cu stafide

de mihaelar63 in Conserve, 19 Ian 2010 | 7345 vizualizari

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

19.01.2010, 22:42

am pus o cutie de chibrituri langa ardei sa puteti face comparatie

Bucataras 1

19.01.2010, 23:19

si eu sint fan ardei murati, dar reteta cu stafide n-am mai intilnit. ce rol au stafidele, doar decorativ, sau influenteaza si gustul?

mihaelar63 1

19.01.2010, 23:53

le da o aroma deosebita si tempereaza iuteala excesiva al acestui soi de ardei iuti .

Nicolae 1

20.01.2010, 09:56

eu ferb otetul iar borcanul il incalzesc sa nu crape aceasta opertatie face ca ardeii sa nu se moaie ramin tari si gustosi iar deasupra se pune un pic de ulei sa nu prinda aer sa nu oxideze....prubati

Sylvia 1

30.01.2010, 12:40

Excelenta combinatie tare ma tenteaza sa pn si eu acum un borcanel, cred ca o fac. Bravo pt cutia de chibrituri ( ooooo ce complicat cuvant mi se pare ) ai facut ca si in Criminalistica pe bune, cand ai o proba care trebuie fotografiata si nu ai la indemana o unitate de masura faci poza cu ceva langa la care ii cunosti dimensiunea, de obicei bancnote sau obiste ce se pot masura apoi Felicitari pt reteta.

mihaelar63 1

30.01.2010, 12:50

multumesc, bacnotele deja au diferite dimensiuni, de exemplu , francul elvetian ce mare e

Panacris 1

21.09.2015, 09:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de gogosari