Ardei gras umplut cu varza si morcov

de Lia_ in Muraturi, 7 Sep 2013 | 56850 vizualizari

COMENTARII (26)

Lia_ 1

17.11.2013, 05:40

krysty, ce bine ca mi-ai amintit sa spun cui vrea sa-i faca, pentru ca inca mai este varza pe piata la pret bun, ca am inceput sa consumam din ei si stau foarte bine in conditii de bloc, foarte buni si la gust;

sa nu va speriati ca in primele 7-10 zile saramura e foarte tulbure dar se limpezeste perfect dupa acest timp

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muraturi pentru vara