Ardei cu salata de sunca

de Florica in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2012 | 4917 vizualizari

COMENTARII (20)

VERONICA2607 1

16.03.2012, 17:52

ce bun e!!!

MotanLaOale 1

16.03.2012, 18:01

bun bun

Lau 1

16.03.2012, 18:08

bun

deyutzky 1

16.03.2012, 18:15

superrr

roxyroxana 1

16.03.2012, 19:05

buni,buni ardei...si Bine ai venit!

Bya Ralu 1

16.03.2012, 19:24

delicios

Rocsi 1

16.03.2012, 19:27

bine ai venit la noi!!!

Sim0na 1

16.03.2012, 19:40

Foarte bine arata!
Bine ai venit!

Ina 1

16.03.2012, 19:50

Sigur e gustoasa salata ta
Bun venit!

Angelina_Elena 1

16.03.2012, 20:10

Bine ai venit!foarte bun aperitivul tau!

diaconta 1

16.03.2012, 21:30

Bun venit
arata bine ardeii

Florica 1

16.03.2012, 22:07

Multumesc! Bine v-am gasit!

gaby_duceag 1

16.03.2012, 22:58

Bun venit!

MIUTA 1

16.03.2012, 23:01

Ce frumos si interesant
Bine ai venit!

iry-gabriela 1

16.03.2012, 23:06

trebuie sa fie bun

mamaieelena 1

17.03.2012, 01:28

buni.buni

mimmi 1

17.03.2012, 14:14

Tare buna trebuie sa fie,am salvat-o la favo !

Aurelia 07_07 1

17.03.2012, 15:20

Super

Florica 1

18.03.2012, 13:01

Multumesc

gaby_gabytza 1

18.03.2012, 19:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pîrjoale de praz