Aluat fraged dospit. Reteta pas cu pas

de anisoara in Dulciuri, 26 Iun 2010 | 23154 vizualizari

COMENTARII (15)

mena29 1

26.06.2010, 21:47

Vai ce bine miroase...mmm si ce gustos

Rocsi 1

26.06.2010, 21:53

vai park ii simt gustul

Laly 1

26.06.2010, 21:58

Mena sa stii ca a ajuns mirosul si la mine.Uite ce m-am pregatit

marieta 1

26.06.2010, 22:01

foarte bun aluatul si cred ca merge foarte bine cu branza de vaci indulcita,vanilie si stafide ca si umplutura!!!!!

mena29 1

26.06.2010, 22:02

Laly

marieta 1

26.06.2010, 22:03

anisoara ce zici aluatul acesta merge cu zaharina lichida in loc de zahar? am diabet si de ceva vreme incerc sa fac dulciuri cu zaharina!!!unele ies altele nu

Ina 1

26.06.2010, 22:10

salvat....

nadina73 1

26.06.2010, 23:24

super buna ,faza cu curenti de aer e foarte adevarat si mama zicea sa nu fie curent in bucatarie cand ai alut dospit ca nu creste e foarte adevarat super ideia iar aluatu e grozav 5 furcu

Anamaria7 1

27.06.2010, 11:57

ce frumos spus! "cu sufletul curat"

anisoara 1

27.06.2010, 13:23

Mena, Rocsi - gustul din copilarie. gustul placintelor a bunicutilor dragi.Timpul este crunt, dar amintirele raman cu noi...

anisoara 1

27.06.2010, 13:33

Laly , iti multumesc, si serveste cu mare placer. acum e sezonul fructelor, iti inchipui ce gustosenie.

anisoara 1

27.06.2010, 13:36

marieta, la acest aluat nu ii place implutura de forma mai lichida. Cum este consistenta la branza de vaci cu oua merge. Tu singura vezi, pentru ca nu am incercat niciodata. Succese.

anisoara 1

27.06.2010, 13:37

Ina , cand mancam impreuna? Acum e sezonul fructelor. Iti doresc succese. Imi place poza ta noua

anisoara 1

27.06.2010, 13:39

Nadina, astept rezultatul cu mare rabdare. Aluatul cere framantat, framantat. dar nu cu rautaciune , dar cu mingaiere si dragoste si ferit de toate rele.

anisoara 1

27.06.2010, 13:41

Da , Anamaria," cu sufletul curat " asa mi-a spus , candva bunica, si sa stii, ca a avut mare dreptate. Dupa atatea ani , o spun cu toata certitudinea.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine