Aluat dospit umplut cu ciuperci de roua

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2015 | 4564 vizualizari

COMENTARII (14)

Constelatialeu 1

01.12.2015, 17:09

La voi n-a dat bruma, inca este roua?

CameliaR 1

01.12.2015, 17:15

Yamyyyyyy

Zamfira 1

01.12.2015, 17:17

Arata foarte bine, nu stiu cum e cu ciupercile de roua

Bunica 1

01.12.2015, 17:20

Frumoasă și bună rulada aperitiv!

MotanLaOale 1

01.12.2015, 17:41

buna buna

-Licurici- 1

01.12.2015, 18:21

Ce bun!

Bya Ralu 1

01.12.2015, 19:21

ce bine arata

RuxyRux 1

01.12.2015, 19:42

Ce buna trebuie sa fie Val! ...De unde iei ciupercile de roua? Ce sunt de fapt?

diaconta 1

01.12.2015, 19:56

Ce bunatate imi plac aperitivele astea sarate

Rocsi 1

01.12.2015, 20:56

Ce bun, ce fain!

dantes 1

02.12.2015, 10:15

Super!

Gherca Daniela 1

02.12.2015, 11:03

super fain!

miki_a 1

02.12.2015, 11:26

Arata foarte bine si sigur e bun!

Gicuta 1

03.12.2015, 08:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de cartofi si cascaval