Sos de hrean

de Oana in Pt. carne, 27 Feb 2010 | 17162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 g unt
  • 20 g faina
  • 400 ml lapte rece
  • o lingurita cu vars de hrean ras
  • sare
  • piper alb
  • cateva fire de chivas
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de hrean:

Untul se topeste intr-o craticioara, se adauga faina si se amesteca cu un tel, apoi se adauga laptele rece, putin cate putin, amestecand continuu cu telul. Se condimenteaza cu sare si piper alb, iar la final se adauga hreanul. Firele de chivas se spala,se zvanta si se taie marunt, apoi se presara deasupra sosului.

TIPS-URI

1

In loc de lapte se poate folosi supa de vita si se mai adauga la final o lingura plina cu smantana. Sosul etse delicios alaturi de o friptura de vitel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de hrean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mujdei a la Kamy