2 variante de cartofi franţuzeşti

de Ade200 in Mancaruri de legume, 18 Mai 2012 | 5703 vizualizari

COMENTARII (11)

gaby_duceag 1

19.05.2012, 08:37

De ce-s pozele asa mici?
pacat.

Lau 1

19.05.2012, 09:40

bun

MonaMimi 1

19.05.2012, 10:25

MotanLaOale 1

19.05.2012, 10:40

Bya Ralu 1

19.05.2012, 11:24

buni

angyb 1

19.05.2012, 11:53

iry-gabriela 1

19.05.2012, 12:38

super introducere

Rocsi 1

19.05.2012, 23:08

buniiii

RuxyRux 1

20.05.2012, 00:04

Excelenti in orice combinatie! se pare ca in alimentatia romanului, cartoful e baza

mihaelar63 1

20.05.2012, 00:35

Felicitari Ade
Chiar nu stiam de varianta originla
Trebuie sa prepar si ,,, adevaratii cartofi frantuzest''
Pana atunci merg sa pun la fiert pentru astia ,,,romanesti''

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:50

bune ambele retete

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole in sos BBQ cu rozmarin si cartofi dulci