Pasta de peste pe pat de ardei copti

de adnas54 in Peste, 16 Mar 2010 | 7339 vizualizari

COMENTARII (14)

Miha 1

17.03.2010, 00:10

Frumos! Felicitari!

nadina73 1

17.03.2010, 00:36

foarte frumos

Nicolae 1

17.03.2010, 08:57

delicat...

Anastasia 1

17.03.2010, 09:32

bun!

lia maria 1

17.03.2010, 09:48

Arata bestial

silvi0ara 1

17.03.2010, 10:51

Minunat.

cory 1

17.03.2010, 12:01

cu conserve de peste nu merge?????

madi_marin 1

17.03.2010, 19:40

arata extraordinar....bravo....

adnas54 1

17.03.2010, 21:05

@cory nu merge cu conserva. Nu avea avea acelasi efect. Trebuie sa fie file de orice peste alb, care se fierbe. Asta este si frumos contrastul alb-rosu de la ardei copti.

adnas54 1

17.03.2010, 21:06

Va multumesc tuturor pentru vizita si aprecieri. Pupici.

Adinuta 1

18.03.2010, 00:03

arata foarte bine!!!! si cred ca e si bun de tot

ionela2682 1

18.03.2010, 11:29

frumoasa prezentare! 5*!

adnas54 1

20.03.2010, 16:46

Adinuta si ionela...pupicuri...

babi5 1

12.12.2014, 20:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fish en croute - Peste in crusta